Corneliu Botgros este mereu în atenția presei, de când a spus oficial că e singur. Vioristul, însă profită de orice clipă liberă pentru a o petrece cu prietenii și cu femeile frumoase. Recent acesta a postat câteva poze pe contul său de Facebook în care apare în compania mai multor blonde. Vezi despre cine este vorba.

Tany Vander și Gloria Gorceag sunt femeile lângă care apare Corneliu Botgros, declarând că se distrează la maxim. Contactat de revista noastră, Corneliu ne-a spus: “ Eram la petrecerea dată de Tatiana Spînu în cinstea lansării noului ei videoclip. Nu cred că e loc de interpretări, suntem atât cu Tany, cât și cu Gloria foarte buni prieteni, eram la același eveniment și ne-am distrat bine”.

Cornel Botgros si Tany Vander

Corneliu Botgros și Gloria Gorceag

Corneliu cu Tany Vander

Amintim că lăutarul Corneliu Botgros a divorțat de Adriana Ochișanu acum mai bine de un an. După ce Adriana a anunțat oficial că este într-o relație cu un alt bărbat, presa a căutat în fel și chip să-l cupleze cu cineva pe Corneliu. Vioristul a declarat de fiecare dată că băiatul lor este prioritatea lui, iar la viața perosnală se va gândi după. 

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: