Te temi că, dacă îi arăți ce simți pentru el, se va îndeparta de tine? Nu ești singura. Multe femei joacă teatru și se prefac că nu le pasă pentru a atrage un bărbat și a-l ține interesat. Adevărul este că nu sentimentele tale și sinceritatea îl vor speria, sentimentele pur și simplu nu pot speria un barbat. Sunt câteva lucruri, totuși, cu care ai putea îndepărta un bărbat. Cum poți să îl faci să se îndepărteze de tine?

Cea mai sigură metodă de a face un bărbat să se îndeparteze de tine este să fii prea speriată tot timpul, în legătură cu relația, să fii prea lingușitoare, să ai mereu pretenții și nemulțumiri și să exagerezi cu suspiciunile. Temerile tale vor deveni astfel realitate. Asta pentru că odată ce tu crezi, în subconștient, că ceva este adevărat, tinzi să găsești peste tot dovezi care susțin acest lucru. În acest caz, temerile devin realitate pentru că anxietatea te va face mai puțin atractivă și el nu va mai găsi la tine acel lucru care la început l-a atras.

Adesea, problemele de cuplu nu necesită neapărat un răspuns, ci necesită o schimbare de mentalitate. Schimbă-ți gândirea negativă și vei preveni problemele înainte ca ele să apară și să denatureze.

De ce este atras un bărbat?

Un bărbat se așteaptă ca o femeie care îl place să se simtă bine în compania lui. Dacă ești mereu stresată, îngrijorată sau nefericită când ești cu el, oricare ar fi motivul, îl vei face să se simtă stânjenit. Astfel, va dori să petreacă mai puțin timp cu tine.

Iată trei sfaturi, care te vor ajuta să îi faci cunoscute dorințele tale, dar și să ajungă să își dorească să petreacă mai mult timp cu tine:

1. Fii clară în legătură cu ce vrei de la el, fără să îl mai iei pe ocolite. Bărbații nu se descurcă la oferirea suportului emoțional, la fel de rău se pricep la conștientizarea nemulțumirolor tale. Trebuie să știi ce vrei de la el și să îi spui clar.

2. Încearcă să afli de ce ești permanent nemultumiță de el. Bărbații vor în preajma lor femei care să îi facă să se simtă bine în pielea lor. Cicăleala constantă și reproșurile sunt o mare greșeală.

3. Nu îți ascunde sentimentele și gândurile de frică să nu îl sperii. Bărbații așteaptă de la femei să fie un fel de „lider emoțional” în relație. Femeile aduc în viața bărbaților o profunzime emoțională de care ei nu beneficiază din altă parte.

În general, calea prin care atragi un bărbat este să fii încrezătoare, să știi ce vrei și să o spui clar. Când un bărbat vede că te simți bine, el se va simți la fel și totul va deveni mai simplu.

(Sursa: sfatulparintilor.ro)

Distribuie articolul: