Deși este deja în al doilea trimestru de sarcină, jurnalista Cristina Moldovanu este la fel de sexy și atrăgătoare și în rochii care îi evidențiază burtica. Recent, viitoarea mămică a fost desemnată de Revista VIP Magazin drept cea mai sexy femeie, clasându-se pe locul II în topul celor 100.

„Locul 2 în top „Cele mai sexy femei din Moldova”. Mulțumesc tuturor celor care m-au votat! Adevărul e că topul a fost neîncăpător la câte femei inteligente, frumoase și sexy avem în țară! #vipmagazin #top100celemaisexy #moldova #amazingevening”, a scris Cristina Moldovanu pe contul său de Facebook.

moldovanu sexy

Citește și: „Cristina Moldovanu i-a făcut o surpriză frumoasă iubitului la nuntă! A interpretat o melodie de dragoste (Video)

moldovanu 1

moldovanu 4

Cristina a anunțat admiratorii și prietenii săi că se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină deja, pozele de mai jos fiind făcute la 22 de săptămâni de graviditate. Se vede și din imagini că viitoarea mămică este încântată de perioada pe care o trăiește și abia așteaptă să devină mămică.

moldovanu burtică

moldovanu 3

moldovanu 2

Foto: Facebook.com/cristina.moldovanu