Surprizele în materie de fashion ale anului 2017 au putut fi văzute și în colecțiile prezentate în cadrul Săptămânii de Modă din Londra. Publicul a fost captivat de papucii crocs - etalați cu atâta eleganță pe podium.

Binecunoscuții papuci moi, prinși cu curea în zona călcâiului, au fost vedete pe catwalk-ul de la London Fashion Week. Designerul care s-a gândit să-i scoată pe podium este nimeni altul decât creatorul britanic de modă Christopher Kane.

For Spring Summer 17 Christopher Kane introduces crocs adorned with precious mineral stones #MakedoandMend #ChristopherKane10 #SS17 @crocsuk @crocs

A post shared by Christopher Kane (@christopherkane) on

Designerul și-a încălțat în crocs toate modelele angajate ca să-i prezinte colecția vestimentară ready-to-wear, care își va intra în drepturi începând cu primăvara anului 2017. Așadar, pantofii moi marchează o colaborare oficială a designerului de modă cu Footwear News.

Papucii Crocs au fost văzuți întotdeauna ca și piese pentru teatrul de modă, fiint catalogați ca și fiind o încălțăminte urâtă. După London Fashion Week însă, percepția față de acești pantofi s-a schimbat.

Până și Delia a rămas impresionată de afișarea lor pe podium!

Atat!;)))

A post shared by Delia (@delia) on

Foto: Instagram, Umberto Fratini / Indigital.tv

Distribuie articolul: