O piesă pozitivă și plină de energie aduce interpreta Cristy Rouge în preajma sărbătorilor de iarnă. Cântecul este o colaborare cu Irina Remeș și Andi Bănică. Este „Povestea de Crăciun” a Cristinei, care va fi parte din viitorul său album.

Chiar dacă este prezentă în mai multe proiecte odată, Cristy declară încă o dată că nu se lasă niciodată de muzică. „Nu voi renunța niciodată la muzică. Este ceea ce fac eu cel mai bine, dincolo de afaceri, dincolo de viața personală, muzica este cea care mă reprezintă cel mai mult”, a declarat interpreta în cadrul emisiunii „Prima Oră”.

Mulțumită de colaborarea sa cu autorii melodiei, Cristy anunță că aceasta va fi neapărat parte din viitorul său album. „Deja m-am gândit la albumul meu nou, va suna așa, ca viața mea nouă, pentru că multe s-au schimbat în ea. Nu voi schimba mult stilul muzical, va fi unul diferit, o combinație de fapt. Va fi o linie pentru tot albumul, va predomina ceva, însă cred că-l pot defini ca fiind stilul meu, pentru că dacă nu mi s epotrivește pe suflet o piesă, nici nu o interpretez”, a mai adăugat artista.

 

Distribuie articolul: