Show-urile cu tigri, aventurile Safari și fructele exotice sunt doar câteva dintre lucrurile care au frapat-o mult pe interpreta Cristy Rouge, în călătoria pe care o trăiește acum în Thailanda. Cu cine a plecat Cristy spre această destinație exotică, dar și ce a descoperit în Thailanda, vedeți în continuare.

Se pare că interpreta a pornit spre destinația exotică, împreună cu noul său iubit, pe care, însă, nu-l dezvăluie în fotografii.

A pornit în călătorie sâmbăta trecută, dar a reușit să adune, la activ, o comoară întreagă de experiențe, vizite și arome exotice.

O experiență de neuitat a trăit interpreta la Safari, în orașul Bangkok, unde s-a delectat cu imaginea reală a girafelor, hipopotamilor, zebrelor, cămilelor, dar și a altor animale exotice, pe care a ținut să le fotografieze.

Cristi a vizitat și Aquarium Bangkok – atracție turistică, care conservează frumusețea animală a animalelor oceanice:

Cristi a vizitat și câteva temple buddhiste, dar a reușit să se plimbe și cu barca prin Bangkok.

Cântăreața n-a trecut cu vederea nici show-ul cu tigri  – feline descoperite tot în inima Thailandei:

La show-ul elefanților, Cristi a atins aceste animale pașnice și le-a hrănit cu fructe.

Precum era de așteptat, Cristi a mers și la plajă, acolo unde savurează și în aceste zile, fructele exotice locale.

Ultimele impresii legate de Thailanda și împărtășite cu fanii săi virtuali au fost cele legate de păsările Flaingo, pe care le-a descoperit în Thailanda.

Cristi a mărturisit, portalului nostru, că se întoarce la Chișinău la 8 mai. Despre impresiile pe care le-a trăit în Thailanda, însă, promitem să revenim cu declarații chiar de la Cristy Rouge!

Sursă foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: