Criticată dur de cei de acasă și apreciată înalt de europeni și ruși – Cristina Scarlat a dat tot sufletul și viața ei pe scena de la Eurovision, însă nu a fost scutită de bârfe sau de critici. Cum le-a primit și ce le răspunde răutăcioșilor care pun la îndoială profesionalismul ei, am aflat chiar de la interpretă.

„Atâta am fost criticată și discutată de către un grup de fani ale unui concurent sau al altuia, încât nici nu știu ce să zic. Lume rea este suficient de multă la noi, care mereu caută motive să de debusoleze. Lumea poate nu mă cunoaște, dar eu am o carieră serioasă în spatele meu. Am un trecut frumos, profesionist, pe scene mari, demne, am studii suficiente in domeniu, absolvesc acum masteratul la Culturologie, asta după facultatea de Canto Jazz, deci nu e loc de îndoială în școlirea mea”, declară Cristina Scarlat. 

Cristina Scarlat

„Faptul că am cântat și voi cânta la nunți nu e o rușine, iar asta nu e un motiv ca să nu ies și în scena mare. Am și eu de crescut doi copii, iar dacă situația materială nu mi-a permis să mă afirm mai mult în scena profesionistă, nu înseamnă că acum toți trebuie să sară cu accuzații și declarații”, mai spune artista despre comentariile dure la adresa ei.

Referitor la compozitorul și producătorul ucrainean care ar fi acuzat-o de plagiat, Scarlat spune: „Dacă v-ar fi plătit pentru asta, eu vă înțeleg, dar dacă el nu vă plătește, vă rog să nu-i faceți PR gratis. Îl cunosc și nu cred că poate ajunge la asemenea prostii, sper că a fost o glumă sau o farsă pe care cineva i-a făcut-o”, zice Cristina cu zâmbetul pe buze.

Cristina Scarlat

Artista a fost criticată și de contracandidatul ei din finala națională, Boris Covali. Acesta declara că el ar fi ocupat un loc de cinste în finala concursului de la Copenhaga. „Boris Covali, iarăși PR pentru el. El e băiat naiv și eu cred că el tot a glumit. Poate merita el să treacă prin asta și nu eu, poate merita mai mult decât mine, însă situația geopolitică a fost aceasta. Cine a vrut să știe adevărul, l-a aflat. Criticii muzicali ruși explică foarte bine dedesubturile Eurovisionului. Eu un singur lucru pot să mai zic: Talentul dat mie de Dumnezeu nu mi-l ia nimeni, niciodată, dar bârfe vor exista mereu. Sper mult să vină ziua în care toată lumea va zice: „Sorry”!”, a mai spus interpreta.

Distribuie articolul: