Reprezentanta țării noastre la Eurovision 2014, Cristina Scarlat, a participat ieri, 2 mai, la a doua repetiție în scenă, unde a putut fi admirată deja în rochia pe care o va purta în concurs. Cristina a optat pentru o rochie din mătase albastră, combinată din nou cu elemenete ce amintesc de metal. De data aceasta artista a decis să lase la vedere picioarele, iar rochia are două despicături în față. Cum a strălucit pe scenă, dar și ce surpriză horror le-a pregătit fanilor, vedeți mai jos.

În semn de protest, dar și în concordanță cu mesajul puternic al piesei „Wild Soul”, Cristina a decis la un moment dat să-și smulgă cosița ce atârna în prelungirea coafurii sale. Tot astăzi, în cadrul conferinței de presă pe care vedeta din Republica Moldova a susținut-o la Copenhaga, delegația țării noastre a promis un premiu pentru cel mai ingenios răspuns la întrebarea: „De ce Cristina a ales anume culoarea albastră pentru rochia din concurs”. Un tricou personalizat de la interpretă îl așteaptă pe admiratorul care va fi cel mai creativ.

Conference Cristina Scarlat

Încă o surpriză din partea Cristinei Scarlat, la doar o săptămână până la începerea marelui concurs european de cântec. Echipa ei a realizat un video pe care l-au numit „Wild Soul HORROR VERSION” și unde Cristina interpretează melodia din cocnurs într-o variantă mai mistică, ciudată – deci horror. S-au amuzat pe cinste, iar compozitorul și textierul melodiei, Ivan Akulov și Lidia Scarlat, sunt cei care în interpretare susțin backing-ul vocal al artistei noastre. 

Delegatia Moldovei la ESC 2014

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Foto: facebook.com/cristinascarlatmusic