Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2014, Cristina Scarlat, nu are absolut niciun regret cu referire la show-ul pe care l-a gândit cu echipa ei pentru concurs. Artista spune că ar fi trebuit doar să fie mai duri, iar microfonul să semene mai mult cu un cuțit. Așa sau altfel, gestul de tăiere a cosiței sale din concurs a rezultat astăzi cu o nouă imagine pentru interpretă, care arată și mai bine!

„N-am vrut să fim prea agresivi, însă ne-am convins că scena cere agresivitate. Cred că trebuia să fie mai evident faptul că seamănă cu un cuțit microfonul meu, scena totuși cere să exagerezi un pic. Nu aș schimba absolut nimic: am avut eroină, idee, mesaj, show întreg pus la punct”, a declarat Cristina în studioul UNIMEDIA. 

Lăudată sau criticată pentru acest gest, Cristina spune: „Nimeni dintre ei noștri nu știa ce se va întâmpla în scenă, am ținut în secret. Eu așa am fost, jumătate de femeie luptătoare și jumătate gingașă. Așa am vrut să transmit și dacă un copil de 13 ani m-a confundat cu Janne D’Arc. Nu am văzut nicio legătură cu fetele din Rusia, la ele era absolut altă idee”.

Cristina Scarlat

Foto: NorocMedia

Distribuie articolul: