Cristina Scarlat s-a aflat zilele trecute la Amsterdam, unde a participat la evenimentul Eurovision in Concert – o reuniune care îi adună pe majoritatea artiștilor din ESC 2014, în scopul de a face cunoștință cu presa, de a se manifesta în concerte și de a participa la interviuri. Reprezentanta țării noastre a acordat interviuri în rusă și în engleză, ajutată și de Lidia Scarlat, textiera piesei „Wild Soul”.

Interpreta povestește emoțiile prin care a trăit atunci când a aflat că este câștigătoarea preselecției naționale. De asemenea, Cristina își împărtășește impresiile despre Amsterdam și despre interacțiunea cu publicul de acolo: „Am rămas surprinsă că unii știau și cuvintele piesei și mă întreb când au reușit să le învețe”.

 

Reprezentanta Republicii Moldova la ESC 2014 relatează și despre show-ul pe care îl pregătește, despre familia sa, copiii ei minunați care fac și ei muzică și despre încurajarea și energia pe care soțul și familia i-o dau pentru a excela la acest concurs. Dicolo de discuții, interpreta este pusă mereu pe glume și are un râs molipsitor.

CristinaScarlat

Cristian Scarlat cu Portugalia si Ucraina

Va schimba costumul și show-ul pentru Copenhaga

Pentru presa rusească, interpreta din Moldova a acordat un interviu în rusă, povestind despre cum și unde vor promova piesa „Wild Soul”, despre cum i-a reușit în acest an să câștige încrederea juriului și selecția națională. „Am mers pe aceeași echipă, și anul trecut și acum, și mă bucur că piesa corespunde stilului meu. Îmi place să redau publicului ceea ce simt, adevărata emoție”, a declarat Cristina. Artista a specificat că va schimba costumele de scenă, dar și show-ul pe care îl va prezenta la Copehaga, însă ideile generale vor rămâne aceleași.

Cristina Scarlat a participat și la concertul de prezentare a țărilor și pieselor pentru Eurovision 2014. Pe scenă interpreta a purtat rochia din videoclipul piesei „Wild Soul”, iar la discuțiile și întâlnirile de culise nu a ezitat să facă și poze alături de reprezentanții altor țări participante la ESC 2014.

Distribuie articolul: