Nu a trecut în finala concursului de la Copenhaga însă acest lucru nu a descurajat-o. Până să se întoarcă în țară, Cristina Scarlat a mai avut programate câteva apariții. Ieri, într-un concert în centrul orașului Copenhaga, Cristina a dedicat piesa „I Pray”, cu care a concurat anul trecut pentru Eurovision, tuturor oamenilor care suferă în Ucraina. Iată reacția publicului la declarația ei. 

„Ieri în centrul Copenhagei, pe scena EuroVillage, am dedicat piesa I PRAY tuturor celor ce suferă în Ucraina. Un moment de neuitat, mulțumesc publicului!”, a scris Cristina pe contul său oficial de Facebook. Interpreta a declarat că va cânta în numele păcii și că se roagă pentru asta. La auzul acestor cuvinte, publicul a aplaudat-o frenetic pe artista din republica Moldova, iar în final Cristina a avut aceleași aplauze furtunoase, de susținere.

Amintim că interpreta Cristina Scarlat a interpretat pe scena de la Copenhaga piesa „Wild Soul” în prima semifinală, pe 6 mai. Republica Moldova nu a reușit calificarea în finala Cocursului European de Cântec, iar Cristina este la ultimele sale evoluări și interviuri la ESC. Pentru astăzi la ora 16:30, interpreta mai are programată o evoluare pe scena din centrul orașului Eurovision, Copenhaga.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.