Interpreta de romanțe Cristina Pintilie a lansat recent primul videoclip din cariera sa. Alături de cei mai dragi prieteni și colegi de breaslă, Cristina a prezentat istoria de dragoste video din piesa “Nu voi uita niciodată”. Află cine este partenerul ei de filmare.

Într-o atmosferă caldă, alături de cei mai buni prieteni, Cristina Pintilie a lansat recent videoclipul melodiei “Nu voi uita niciodată”, parte din albumul de romanțe “Destin”, primul din cariera artistei. Filmările pentru clip au început încă din februarie 2013, după concertul de lansare al albumului, alături de regizorul Vadim Ignatenco. Bărbatul care este alături de ea în clip este un italian, pe nume Francesco Lucci.

„CD-ul „Destin” a fost un proiect pe care mi l-am dorit din tot sufletul. Vroiam să realizez ceva nou, inedit în materie de romanță, dar și diferit de ceea ce se produce acum pe piața muzicală. Și dacă tot am putut simți și trăi romanța altfel, am dorit o „relansare” a acestui gen muzical, oferindu-i libertatea de a se îmbina în sonoritatea instrumentelor noi și a motivelor muzicii blues. Îmi place ce mi-a reușit – nu am făcut-o cu scop comercial”, a declarat anterior interpreta într-un interviu pentru revista noastră.

Cristina Pintilie

Videoclipul este realizat în stil retro, filmat în câteva locații din Chișinău, inclusiv la Biblioteca Națională. Foarte mândră de realizare, Cristina declară că “a dorit să simtă luxul și frumusețea anilor ’30 cel puțin prin intermediul acestui videoclip”. Echipa PentruEa îi dorește interpretei mult succes și pe viitor.

Foto: Facebook