Despre realizările pe care le-a înregistrat Cristina Moldovanu la capitolul siluetă v-am povesit în repetate rânduri. Nu trece o zi fără ca frumoasa mămică să surprindă internauții cu imagini hot în care își afișează corpul bine lucrat. Și dacă, la două luni după ce a născut, admiratorii au apreciat-o pentru că a pozat în costum de baie, astăzi îi notează formele de invidiat cu o notă de 10 binemeritată.


Vezi și: Maternitatea o inspiră! Cristina Moldovanu luptă la sală pentru un abdomen cu pătrățele (FOTO)

Cristina a postat, ieri, pe contul de Instagram câteva fotografii în care apare, din nou, în costum de baie – încă o dovadă a faptului că arată senzațional. Toate sunt, însă datorită faptului că, frumoasa mămică nu uită să treacă și pe la sală. Ba mai mult, aceasta petrece ore în șir, în scopul de a atinge până și… idealul.

Prin fotografiile publicate, Cristina Moldovanu le oferă încă o lecție proaspetelor mămici și anume cea de a nu uita să își rezerve timp și pentru ele. Nu este pentru prima dată când jurnalista se relaxează la maxim și profită de clipele petrecute în liniște. Totuși, aceasta nu uită să fie cât mai prezentă și în viața fiului său, cel care are nevoie de foarte multă atenție și grijă.

Așa arăta Cristina Moldovanu la scurt timp după ce a născut și așa arată astăzi:

moldovanu

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: