Deja de 4 ani, jurnalista Cristina Moldovanu aducea, în fiecare dimineață, de luni până joi, știrile dimineții, la pupitrul știrilor Publika TV. Ieri, însă, Cristina a mărturisit că părăsește această televiziune și că urmărește alte proiecte. Despre ce este vorba, aflați în continuare.

Cristina Moldovanu este fiica ex-viceprim-ministrului Mihai Moldovanu și a Svetlana Moldovanu – consultant principal în Serviciul distincții de Stat, din cadrul Aparatului Președintelui Republicii Moldova. 

Acum doi ani, mama Cristinei declara, într-un interviu: ”Am două fete cu care mă mândresc foarte mult. Pentru mine, sunt cele mai bune și cele mai frumoase. Îmi place că au bunul-simț și sunt lipsite de orgoliul că ar fi fiicele unui demnitar. Fiica cea mai mare, Cristina, a terminat Facultatea de Jurnalism. E foarte activă. A început să lucreze în timpul studiilor și să câștige banii săi. Luminița, mezina, face muzică și dans. E o fire artistică, creativă și cred că are un mare potențial. Să dea Domnul ca toți să aibă așa copii.

În ultimii 4 ani, ziua de muncă a Cristinei Moldovanu începea la ora 4.30. Și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp pentru odihnă și chiar să mai studieze la o facultate.

Atunci când s-a angajat la această televiziune, Cristina mărturisea:

La Publika TV, dimineaţa, ne vom bea cafeaua împreună. Voi încerca să fiu un interlocutor bun care să vă aducă ultimele noutăţi. Nu credeam vreodată că 5 zile pe săptămână va trebui să fiu în picioare la 4.30, dar spre marea mea uimire… chiar îmi place. Da, îmi place să sparg tăcerea dimineţii cu un sincer şi tonic “Bună dimineaţa”.

Nu am visat niciodată o carieră în televiziune, nu mă vedeam la pupitrul de ştiri şi nici măcar cu microfonul în mână. Dar, aşa s-a întâmplat şi nu-mi pare rău… ba dimpotrivă, acum nu îmi imaginez ce altceva aş fi putut face dacă nu jurnalism. Ştirile au fost o provocare pentru mine, o provocare de care am rămas încântată. Aici nici o zi nu este identică cu cealaltă, or lucrul de care îmi este cel mai tare frică în viaţă este «copy-paste-ul» ăsta plictisitor de care vrem cu toţii să scăpăm.

Ei bine, eu am decis, aici e de mine, la Publika TV. Aici voi spune ce gândesc şi îi îndemn şi pe alţii să o facă.”

Ieri, după 4 ani, Cristina Moldovanu a luat decizia de a pleca de la această televiziune și de a încerca o schimbare:

Astăzi a fost ultima zi de emisie la Publika TV! Au fost 4 ani, în care îmi întâlneam diminețile aici, alături de alți oameni matinali și alături de telespectatori… Deși eram toți somnoroși, din studio nu lipsea niciodată buna dispoziție!!! Mi-am promis să nu mă las copleșită de emoții, dar nu mi-a reușit… O să-mi fie dor de toți, iar unii oameni or să-mi lipsească chiar FOARTE mult!!! Vă mulțumesc tuturor!!! Ne revedem în curând!!!

Contactată de noi, Cristina a declarat că nu poate oferi, până când, informații despre continuarea carierei sale: ”E cert că voi rămâne în televiziune”, ne-a spus jurnalista.

Surse foto: Facebook.com, Publika.md

Distribuie articolul: