Cristina Ich a devenit mămică de curând, după ce a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunţat că este însărcinată. Ea a adus pe lume un băieţel sănătos, însă a avut ceva probleme la naştere. În cele din urmă, vedeta a depăşit momentele grele şi a ajuns acasă cu băiețelul. 

De atunci, Cristina Ich obişnuieşte să împărtăşească pe reţelele sociale momente din viaţa de mamă. Recent, aceasta a postat un mesaj despre alăptatul în public, aspect cu care susţine că nu este de acord.

„Foarte important acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte. Nu sunt de acord să-ţi postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. E ca şi cum ţi-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e acelaşi lucru. Nu ai cum să faci aşa ceva, chiar dacă este foarte frumos şi este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor”, a spus Cristina Ich

În plus, Cristina Ich a povestit că experienţa alăptatului nu e nici pe departe una minunată, aşa cum o prezintă unele mămici.

„Sânii mei erau însângeraţi. Dacă eşti masochistă îţi place foarte mult, dacă eşti om normal şi ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ţi placă, dar pentru fiul tău faci orice”, a mai spus Cristina Ich

Sursa

Distribuie articolul: