Nu greșiți dacă v-ați gândit măcar o dată că a fi blogger de călătorie este foarte distractiv. Partea cea mai frumoasă este că amintirile imortalizate cu camera foto în călătorii îți pot trezi mereu sentimente foarte plăcute. Aranjate într-o fotocarte, aceste amintiri au făcut-o megafericită pe bloggerița Cristina Gurez. Iată, pe scurt, aventura ei cu fotocartea:

„Am ajuns la o nouă realizare frumoasă, în ceea ce ține de călătorii și… sunt megafericită!

Dar să încep cu începutul… A fost odată ca niciodată un început de an, de 2015, când m-am apucat de ordine generală în viața mea și evident, în cele câteva mii de fotografii. Am plasat totul pe mape, țări, orașe, perioade, le-am aranjat ca la gospodari…

Tot atunci, am recuperat câteva zeci de fotografii dintr-un computer pe care nu îl mai folosesc de vreo doi ani. După atâta vreme și la mutarea mapelor, am constatat cu regret că, unele dintre momentele frumoase le-am pierdut undeva pe drum…, iar zeci de fotografii din studenție nu le mai am.

IMG_3769

IMG_3787

Deși acum toate stau la locușorul lor, nu pot fi sigură că într-o zi nu se poate întâmpla ceva cu computerul sau pot interveni unele circumstanțe. Și atunci… mi-am zis eu că, amintirile trebuie păstrate cu multă grijă. Tocmai aflasem de MyPhotoBook.md – www.myphotobook.md, de Photobook sau Fotocarte, genul acela de album care pare a fi o revistă de calitate și în care amintirile tale se simt fericite, zâmbesc… Nu am stat mult pe gânduri și am luat legătura cu minunații oameni de la www.myphotobook.md, cei care nu numai că asigură păstrarea, dar și creează amintiri frumoase.

IMG_3776

Eu sunt extrem de mulțumită de ce a ieșit. În perioada 2010-2015, am călătorit în peste 20 de orașe, fiecare oraș are amintirile și emoțiile lui, dar și pagină specială în MyPhotoBook.  Probabil vreți să mă întrebați despre prețuri, eu vă zic un singur lucru: amintirile nu au preț, iar cele mai frumoase momente sunt cele de care ne amintim cu zâmbetul pe buze… așa ca în fotografiile mele!

Aveți grijă de voi și de cele mai frumoase momente ale voastre”.

Dacă v-a placut ideea Cristinei, dacă păstraţi şi voi amintiri dragi undeva pe CD-uri, USB-uri, sau alte gadget-uri şi nu le-aţi mai privit demult, vă recomadăm să le găsiti un loc special şi să le daţi viaţă.

postare (1)

Fotocartea o veţi răsfoi mai des şi veţi retrăi amintirile mai intens. În perioada 16-30 aprilie, cei de la MyPhotoBook.md v-au pregătit o Promoţie Specială: 1+1=3.

Pentru oricare două Fotocărţi comandate, primiţi o Fotocarte CADOU.

Realizaţi mai multe Fotocărţi şi primiţi mai multe cadouri atât de preţioase.

P

Distribuie articolul: