De dragul iubirii pe care o poartă pentru fotbalistul brașovean Ovidiu Medizov, jurnalista Cristina Gheiceanu a fost gata să ia o pauză de la jurnalismul TV și să înceapă alături de alesul ei o nouă viață. Cei doi îndrăgostiți au celebrat 4 ani de când sunt împreună și au făcut asta în Suedia - țara care îi găzduiește deja de o lună.

Deși aniversarea relației lor a fost încă acum 3 luni, jurnalista a ținut să-și împărtășească abia azi emoțiile în legătură cu data de 12. Mai ales că sunt logodiți și planifică un viitor frumos împreună:

Astăzi e ziua noastră! De 4 ani și 3 luni împreună. Cine ar fi spus că acel baiat se va transforma într-un bărbat grijuliu, protector și iubitor?”, se întreabă Cristina.

13267860_1694214654176323_2277266208888214418_n

Jurnalista l-a cunoscut pe fotbalistul român în timpul unei cine la Chișinău, încă în perioada în care Ovidiu Mendizov era parte a echipei de fotbal Milsami.

Cristina Gheiceanu, despre Suedia, relația de iubire și plecarea de la TV: „Nu este exclus să rămânem aici”

Deja de o lună, logodnicii sunt stabiliți în comuna suedeză Kramfors, acolo unde Ovidiu se află în deplasare, fiind parte a echipei FC Alliansen Kramfors. Fotbalistul este cel care o fotografiază pe Cristina pentru noul său blog de călătorie și frumusețe și tot este cel care îi realizează un program personalizat de antrenamente logodnicei sale.

vf

Văd în fiecare zi cum te implici în ceea ce faci ca să fie totul perfect. Tu mereu reușești tot ce îți propui prin dorință, muncă și perseverență! Sunt mândru de tine și voi fi mereu! Mult succes!”, i-a urat Ovidiu Cristinei, în legătură cu lansarea blogului.

Cristina Gheiceanu a devenit bloggeriță! Despre ce va scrie jurnalista

Cristina, în schimb, este cel mai aprig susținător al lui Ovidiu, spunând, despre el, că este cel mai minunat bărbat din lume:

Când se supără pe mine, îmi pregătește un antrenament mai greu decât de obicei, la sală (după asta nici nu pot să merg), iar eu presor sare pe biscuiții lui preferați și abia aștept să-l văd mâncându-i. În rest, foarte fericită alături de acest bărbat minunat.

Mulți ani fericiți împreună!

vfv

Foto: Instagram