Cristina Gheiceanu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ovi, un fotbalist român pentru care a renunțat la cariera din Moldova și a plecat cu el peste hotare. Decizia Cristinei a fost una corectă, iubirea are mereu dreptate, nu? 

Astăzi este fericită alături de fotbalistul ei. Sunt căsătoriți și se susțin reciproc în cele mai trăsnite decizii. Cum au fost acei 6 ani petrecuți împreună a povestit Cristian pe blogul ei:

„Astăzi se împlinesc 6 ani, de când acest bărbat frumos, pe nume Ovi, este în viața mea, dar și eu în a lui.) Cu 6 ani în urmă, m-a invitat pentru prima dată în oraș. Deja știți că nu am mâncat niciunul, căci prea mari erau emoțiile. Deși, în stomacurile noastre se juca “Simfonia 40”, a lui Mozart.)))”

„Pe atunci, nici prin cap să-mi treacă că va deveni soțul meu, că vom forma o familie și că ne vom susține în cele mai ciudate idei.))”

„Nu o să vă povestesc detalii sau nu o să înșir rânduri, despre cât de perfectă este relația mea, pentru că niciuna nu este, dar o să vă scriu despre fiecare an din viața noastră împreună și cum s-au schimbat lucrurile, pe parcurs. Desigur, totul presărat cu umor, așa cum deja v-am obișnuit.)”

Primul an …

„Doamne, cum umblau, sălbatic, hipopotamii prin stomacul meu și al lui. Fluturii nici nu aveau loc.))) Nu există nimeni în jur. Eram doar noi și un Cupidon, care aruncă cu săgeți de dragoste, ba în unul ba în altul. Treptat, am învățat și să mâncăm unul în fața altuia, dar bucate mai ușurele, ca să nu rămână printre dinți.)) El fiind din România, încercam să vorbesc cât mai corect. Nu care cumva să scap vreun “harbuz”, vreun “hărman”, cum se spunea la bunica.)) Se vedea că vrea să mă cucerească, căci îmi trimitea flori într-una!)))”

Anul doi …
„Am îmblânzit hipopotamii, am lăsat și fluturii să mai zboare nițel. Deja nu mai este o problemă să mănânci porumb fiert și să râzi în gura mare. Suntem de-ai noștri.))) Totuși, somnul nu mai e același. Dacă mă invită în oraș, puteam sta și până la 3 dimineața, chiar dacă la 6 trebuia să merg la muncă și când să mă conducă acasă, mai stăteam vreo 30 de minute și în fața scării. Aveam impresia că nu e de ajuns.)))”

Anul trei …

„Deja în anul 3 e nebunie…o nebunie și mai frumoasă. Deja Ovidiu s-a obișnuit că eu vorbesc tare în public, fără să-mi dau seama, că nu pot să mă abțin, când văd o fază amuzantă și pot râde de ea o oră))). Iar eu mă obișnuisem că e atât de calculat și că joacă fotbal.)) Aveam o mare problemă cu fotbaliștii.))) Atunci, și-a dat seama că nu vrea să mă piardă și trebuie să acționeze repede)))) (bineînțeles glumesc) și mi-a dat inelul de logodnă. M-a prins, în offside!)))”

Anul patru …

„Am lăsat totul baltă și mi-am urmat dragostea. Am plecat în Suedia și așa ne-am pomenit doar noi doi, într-o țară străină, cu mulți mulți necunoscuți.
Clar că acum farfuria lui e și a mea, mai ales când mergem în restaurante și mai ales, dacă ce a comandat el e mai gustos, decât la mine.)))”

Anul 5 …

„Iarăși las totul baltă și mă mut în Elveția, tot cu fotbalistul meu.)))
Se vede că îi place să trăiască cu mine (clar l-am cucerit cu plăcintele moldovenești.)) Nu rezistă nimeni) și TĂDAM, bat clopote de nuntă.)))”

Anul 6 …

„Deja la ora 12 – somn: ” Lăsă că mai vorbim mâine”.)))
La capitolul mâncare, cine primul reușește, acela mănâncă ciocolată și plapuma DA, cea mai mare parte e la mine.))))) Deja știe ce e harbuz, ce e hărman și când vreau să îl tachinez un pic, îi zic să-mi aducă o prăsadă (para). Hahah de fiecare dată mă întreabă: “CE??” )))”

P.S. Încă îmi dăruiește flori, fără niciun motiv. <3

Sursa: cristinagheiceanu.com

Citește și: Cristina Gheiceanu are parte de o vacanță de vis! Bloggerița și-a sărbătorit ziua de naștere în Thailanda (Foto)

Distribuie articolul: