Pe 9 august, își sărbătorește ziua de naștere fotbalistul care i-a cucerit inima jurnalistei basarabene Cristina Gheiceanu. Ovidiu Mendizov a împlinit 30 de ani, iar cu această ocazie a fost surprins cu un mesaj emoționant, venit din parte logodnicei.

Frumoasa jurnalistă și, mai nou, beauty & fashion bloggeriță a comunicat următorul mesaj de felicitare:

Scumpul meu, la mulți ani!

Cu tine viața de familie pare o poveste. Tu o faci să fie ușoară, frumoasă și deloc împovărătoare, așa cum o descriu mulți.

Tu îmi dai cele mai frumoase lecții de viață, atunci când răspunzi cu bunătate celor care odată te-au tratat urât, iar eu stau, te privesc și mă mir de fiecare dată de câtă bunătate poate încape în sufletul tău frumos. Toată lumea din jur se lăsa repede cucerită de farmecul tău și de felul tău de a fi. Altfel, e imposibil.

Și poate pastele tale nu sunt cele mai gustoase, în schimb viața lângă tine e delicioasă. La mulți ani, iubitul și prietenul meu de suflet!

Ieri – blondă; astăzi – șatenă! Cristina Gheiceanu are un nou look (Foto)

Ori de câte ori vorbește despre Ovidiu, Cristina Gheiceanu îl asociază cu cel mai mare suporter al său, deși ea însăși îi ține pumnii din tribune la fiecare meci, motivându-l la victorii pe fotbalistul brașovean.

13895487_1721342081463580_212646015090999235_n

Anterior, Cristina a mai dezvăluit următoarele, despre iubitul ei:

Când se supără pe mine, îmi pregătește un antrenament mai greu decât de obicei, la sală (după asta nici nu pot să merg), iar eu presor sare pe biscuiții lui preferați și abia aștept să-l văd mâncându-i. În rest, foarte fericită alături de acest bărbat minunat.

Menționăm că în prezent, Cristina și Ovidiu sunt stabiliți într-un orășel din Elveția, în care se vor afla mai mult decât 3 luni – atât cât au au fost în Suedia.

Cei doi logodnici își împărtășesc iubirea de 4 ani. Jurnalista l-a cunoscut pe fotbalistul român în timpul unei cine la Chișinău, încă în perioada în care Ovidiu Mendizov era parte a echipei de fotbal Milsami.

La mulți ani, Ovidiu. Să fiți fericiți oriunde v-ați afla!

Cristina Gheiceanu și logodnicul ei s-au mutat în altă țară: „Aici neapărat trebuie să cunoști franceza”

Foto: cristinagheiceanu.com, Arhiva Personală