Ieri seară, Cristina Gheiceanu și-a prezentat ultimul jurnal la PRO TV Chișinău. Jurnalista iese de pe micile ecrane pentru a pleca în străinătate. Newsbv.ro scrie că cel care a cerut-o în căsătorie este fotbalistul brașovean Ovidiu Mendizov, angajat în echipa suedeză FC Alliansen Kramfors, de unde putem conchide că anume în Suedia va pleca și Cristina.

Potrivit newsbv.ro, Mendizov a jucat mai întâi în cadrul FC Milsami:

„Din Republica Moldova a ajuns tocmai în Suedia, la FC Alliansen Kramfors, o echipă obscură din ligile inferioare. Împins de situație, după cum se vede: „Cazul meu la FIFA s-a întins mai mult decât mă așteptam și m-am trezit că nu mai puteam să joc decât în țările nordice, pentru că doar aici mai era deschisă perioada de transferuri. Și așa, recomandat de un fost coleg de-al meu de la Precizia Săcele, Marius Călin, am venit la Kramfors. Voi evolua aici două luni și ceva. Pentru mine cel mai important este că joc fotbal, nu că stau, iar oamenii de aici s-au mișcat rapid, mi-au luat «cartea verde» de la federația de fotbal din Moldova și au agreat ideea să-i ajut pentru o perioadă scurtă de timp, până se deschide perioada transferurilor și voi putea să joc fie în România, fie în altă parte. Din momentul în care Marius le-a spus de mine au trecut doar cinci minute și au acceptat să mă ia.”

Conform aceleiași surse, Cristina și Ovidiu ar avea ambii cam aceeași vârstă (29 de ani) și au avut ocazia să se cunoască la o cină:

„ Ne-am cunoscut în prima perioadă când jucam la Milsami. Antrenamentele le făceam la Chișinău și tot acolo locuiam. Doar la meciuri mergeam la Orhei. Am văzut-o la televizor, l-am întrebat de ea pe un prieten, care lucra la sport, și am invitat-o la o cină, la restaurantul Fortus din Chișinău. Se întâmpla în urmă cu vreo patru ani și așa ne-am cunoscut. Acum, când va avea timp, va veni în Suedia. Oricum, perioada este destul de scurtă și va trece repede”, povestește fostul „stegar”. Alte perspective, în viața personală? „Deocamdată suntem logodiți, cu planuri de viitor, cum s-ar zice”, răspunde fotbalistul.

cats

Foto: arhiva personală

Sursa: Newsbv.ro