Castel Mimi se află în satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. Chiar dacă este situat la o distanță de câțiva zeci de kilometri de capitală, Castelul se bucură zilnic de vizitatori și are mereu evenimente care să atragă iubitorii de vinuri selecte. Turiștii vin cu predilecție să admire istoria, dar și să deguste din vinurile alese, atent depozitate în beciuri. Cristina Frolov ne-a povestit într-un interviu marca 20+ despre provocările prin care a trecut în cei 8 ani de când a preluat managementul vinăriei și castelului și ce ne așteaptă la MIMI de Ziua Națională a Vinului.

Cristina Frolov povestește despre experiența acumulată pe băncile universității, la București și provocarea pe care a primit-o, odată ajunsă acasă: managementul unei industrii care ascundea multe taine pentru ea. Mulți nu cunoșteau că această clădire are o istorie aparte, iar cea curioasă să reînvie magia Castelului MIMI a fost anume ea.

„După băncile universității am lucrat în București la o tipografie și am participat în afacerea familiei. Sunt mulțumită de munca pe care o fac pentru că îmi place și drumul până la el este foarte frumos. Chiar dacă am venit ca tânăr specialist, am fost pusă în fața faptului de a da ordine unor oameni cu mult mai mari decât mine. Cel mai important este să te înveți să vorbești și muncești cu oamenii pentru că asta ajută să faci muncă în echipă. Au fost momente când luam singură unele decizii fără a cere sfatul părinților. Am trecut prin multe greutăți,procese și provocări interesante ce m-au motivat să mergem înainte”, spune Cristina Frolov.

Vezi și: Cinci motive ca să petreci Ziua Vinului la Castel Mimi!

cristina Frolov

 „Primele drumuri culturale duc spre Castel Mimi, la Bulboaca. De Ziua Națională a Vinului vom avea degustări de vin, ateliere pentru copii și toată familia. Primul must deja este, avem și primul vin care a fost depozitat. Toată gama de vinuri își așteaptă vizitatorii cu drag. Anul acesta avem prima roadă a unui soi nou de struguri – „Viorica” care este ceva nou pentru noi. Abia așteptăm să vedem ce vin vom obține”, a mai spus Cristina în cadrul interviului.

Cristina Frolov

Managing directorul Castel MIMI s-a referit și la procesul de reconstrucție a Castelului, pe care l-a administrat cap-coadă, a povestit despre experiența acumulată în procesele instituționale și cum a reușit „Cristinuța cea mică” să dea ordine și să ceară calitate.

Citește și: Ai nuntă? Primește o ședință foto gratuită la Castel Mimi

Distribuie articolul: