„Astăzi e Ziua Internațională a Cărții. Nu e ziua în care se citește cel mai mult, ci ziua în care promovăm lectura în masă, o zi care să reamintească celor care nu au luat o carte în mână de câteva zile, ore sau ani că există ele- lumile paralele, ideile altora în care poți înota și din care nu mai „ieși” uscat, precum ai fost odinioară”, scrie Cristina Evtodii, pe blogul său personal.

„Am ales să relatez despre un alt tip de carte, cea în care ilustraţiile joacă rolul principal, iar textul vine să susţină fiecare emoţie prinsă de obiectiv. Pentru că nu suntem la prima experienţă, recomand prietenilor şi rudelor (şi cititorilor) să nu-şi ţină arhiva cu fotografii pe hard disk, dar să o readucă la viaţă, adică să o tipărească. Metoda pe care mi-au propus-o cei de la www.myphotobook.md  a fost una de-a dreptul interesantă. Am înlocuit, de fapt, ceea ce făceam în copilărie: la fiecare fotografie din album adăugam câte o foiţă pe care scriam emoţiile sau comentam situaţia în care am fotografiat. Myphotobook.md m-a ajutat să realizez aceeaşi idee mult mai profesionist şi calitativ.

Astfel, prima noastră experienţă (tare drăguţă apropo) a fost atunci când Myphotobook ne-a propus să realizeze cartea cuplului nostru şi am participat în proiectul „Vedete in Fotocărţi”. Pentru că eu şi iubitul meu (a se citi: din 2016 – soţ) împlinisem abia un an de când suntem împreună, am decis să creăm cartea primului nostru an de fericire.  Am creat-o în două exemplare aşa încât să las una acasă şi alta pentru părinţi.

Mai târziu (mai exact peste un an şi jumătate) am apelat din nou la serviciile myphotobook.md , de data aceasta pentru a crea cartea călătoriei noastre de vis şi a momentului în care ne-am logodit. Vreau să zic că myphotobook.md câştigă foarte mult prin faptul că eu (ca şi client) nu a trebuit să-mi bat capul pentru design, iar de fiecare dată aranjarea fotografiilor a fost reuşită! Încântaţi de servicii şi de atitudine, cu siguranţă vom păşi mai des pragul uşii oficiului Myphotobook!

Consider că albumele cu fotografii, de cândva, cu peliculă necalitativă, nu mai sunt în trend. Până, la urmă, e mult mai frumos să ţineţi cărţile personale printre alţi autori marcanţi din biblioteca personală.”

Îi găsiţi pe siteul: myphotobook.md sau pe facebook: Fotocarte Myphotobook

Sursa

P

Distribuie articolul: