Deja de aproape două luni, interpreta Cristina Croitoru ține „Universul” în brațe. De când a devenit mămică, și-a schimbat prioritățile, iar cel care a fost pus în fruntea piramidei e, desigur, Alexandru - unicul său moștenitor.

Maternitatea îi aduce multă fericire cântăreței Cristina Croitoru. Artista a reușit nu doar să se recupereze în timp record după nașterea micuțului, ci și să găsească un mijloc de aur în ceea ce privește „familie + carieră”. Artista a revenit parțial la job, onorându-și obligațiile de interpretă.

myt

Ieri, Cristina Croitoru și-a surprins în premieră fanii cu o fotografie a micuțului Alexandru, fiind scăldată în comentarii de admirație.

dv

Fericita mămică nu-și dorește neapărat ca băiețelul să-i calce pe urme. Într-un interviu oferit anterior nașterii pentru EA.md, vedeta mărturisea următoarele, despre viitoarea vocație a fiului:

„Vreau să moștenească trăsături de la ambii: un pic de la mama și un pic de la tata. Aș vrea să moștenească calmul și înțelepciunea de la tatăl lui, pentru că eu sunt un pic mai aprinsă și mai emoțională. Normal că mi-aș fi dorit să fie un băiețel talentat, dar nu neapărat să scrie piese, să compună… Să fie talentat în domeniul pe care și-l va alege. Noi îl vom susține și o să ne bucurăm de toate realizarile lui.”

Foto: Instagram,  Denis Tcaci Photography

Distribuie articolul: