Artiștii adevărați au mereu câte un as în mânecă, însă nu-l scot decât în momentele care simt că sunt potrivite. La fel se întâmplă și în cazul Cristinei Croitoru. Vedeta a lansat, astăzi, o piesă la care a muncit în urmă cu foarte mult timp, dar pe care a ținut să o prezinte publicului abia acum. Este o melodie la care Cristina Croitoru ține foarte mult. De ce, aflați mai jos.

„Dragi prieteni, vreau să vă prezint o piesă care îmi este foarte dragă și am scris-o cu ceva timp în urmă, dar nu știu din ce cauză nu am postat-o și nu am promovat-o nicăieri, cred că își aștepta rândul. Acum vreau să împart și cu voi această melodie și sper din tot sufletul să vă placă!”, mărturisește Cristina Croitoru, pe pagina sa oficială de artist.

Contactată de noi, artista a adăugat: „Piesa nu este nouă, am făcut-o cu mult timp în urmă, dar nu știu din ce cauză nu am promovat-o.”

cats

„Plec” este o piesă care conține muzica artistei Cristina Croitoru și versurile Valentinei Calmiș – verișoara Cristinei.

Am ținut să aflăm dacă artista pregătește și un videoclip pentru noul său produs muzical, la care Cristina Croitoru ne-a mărturisit: „Videoclip nu cred că o să fac, pentru că la toamnă urmează ceva nou și cred că atunci urmează să lansez un alt videoclip.”

Așteptăm!

Foto: captură YouTube

Distribuie articolul: