Nunta Cristinei Croitoru a fost evenimentul de mare răsunet al toamnei, iar presa nu a lăsat-o fără să-i ceară detalii de la sărbătoare, dar și din culisele organizării. Despre cum s-au distrat prietenii și colegii interpretei la nunta Cristinei, vedeți din fotografiile de mai jos.

onoareKarizma a fost una dintre domnișoarele de onoare ale miresei, fiind și prietenă, dar și colega de scenă cu artista. Elena Baltag, ce-a de-a doua domnișoară, a respectat una dintre tradițiile foarte frumoase legate de plecarea miresei din casa părintească – cuțitul în ușă și negocierea miresei! 

 

onoare 2onoare 1

Alexandru sau Sasha, cum îi spune Cristina, a fost îmbrăcat la patru ace, dar s-a distrat pe cinste. Despre alesul inimii sale, artista spune că este cel mai drăguț bărbat și că dansează foarte bine: „Soțul meu dansează bine, mai bine chiar decât Michael Jackson, e romantic, știe cum să se comporte cu o domnișoară și mă iubește mult.”

sasha1sasha2

dansul

dansul1

Toată gașca de prieteni și colegi de scenă ai Cristinei au ținut să fie prezenți la nunta ei, fetele (Karizma și Olga Manciu) ajutând-o cu dansul, iar băieții cu moderarea și alte detalii interesante. „Despodobitul miresei nu a fost tocmai așa cum trebuie – doar mi-au scos voalul și am primit cadourile de la cei apropiați. Colacul miresei, cum ar fi, a fost tot ceva modern, organizat de colegii mei din trupa SunStroke Project”, mai povestește Cristina în cadrul emisiunii Veranda.

colac

sun stroke

sun1sun2

cintec

S-au distrat cu toții, pe cinste, iar evenimentul cu toate detaliile sale organizatorice nu s-a lăsat fără urmări pentru mireasă. Cristina Croitoru a dat jos zece kg în doar câteva luni, fără să facă vre-un efort foarte mare: mănâncă mai sănătos și face multă mișcare.

cristina croitoru nunta

cristina nunta

Foto: Facebook.com/Cristina Croitoru