Fanii Cristinei Croitoru au remarcat cu siguranță că pe parcursul anului trecut, interpreta a strălucit la propriu, mai ales că spre sfârșit de 2014, când a devenit real cel mai frumos eveniment din viața interpretei – căsătoria cu Alexandru. Nu doar dragostea a slăbit-o, ci și noua atitudine față de modul sănătos de viață: a învățat să bea foarte multă apă, să facă multă mișcare și să aleagă doar mâncarea sănătoasă, preparată termic. Despre cum a fost motivată Cristina să slăbească cu tocmai 10 kilograme, aflăm chiar de la interpretă.

Nu poate afirma că este admiratoarea unui anumit tip de sport, pentru că există mai multe posibilități prin care își tonifiază mușchii, iar despre cum a pornit această dorință de a-și schimba imaginea, cântăreața mărturisește: „A început totul de la un proiect televizat, unde au participat mai mulți interpreți și unde am avut scopul să slabim și să ne tonifiem. Nu am avut un nutriționist, ci am avut doar un antrenor ca cu care practicam exerciții fizice și care îmi spunea cum să mă alimentez. Nu practic niciun tip de sport anumit. Fac exerciții, alerg foarte mult și mai practic și înotul, pentru că îmi place apa. Mă simt foarte bine, cred că și fiecare om care face sport, merge la sală de două-trei ori pe săptămână.”

Se pare că apa o motivează să slăbească și pe interior. Cristina Croitoru nu uită pentru nimic în lume de hidratare intens. Femeilor care abia învață să consume suficient de multă apă, interpreta le mărturisește: „Este foarte important să bem multa apă. Eu una m-am obișnuit atât de mult, încât nici nu observ când beau apă, dar beau foarte multă. Cum învățăm să bem multă apă? Începem de la cantități mici! Trebuie să porți mareu stricla de apă cu tine!”

Deși a luat sfaturile legate de alimentație de la antrenor, interpreta a deprins rapid cum să pregătească alimentele, pentru ca ele să-i aducă organismului doar beneficii. „Când am început să slăbesc sănătos, în primul rând am început să mănânc sănătos. De fapt, nu pot să spun că mâncam tare nesănătos și mai devreme. Pur și simplu, eram obișnuită să mănânc la orice oră. După aceasta, m-am obișnuit să nu mănânc nimic după ora 18.00 seara (și dacă îmi este foame, să mănânc o salată din legume sau fructe). Prefer să gătesc mâncarea sau la aburi, sau prin fierbere, sau la cuptor. Îmi place foarte mult. E gustoasă și sănătoasă”, mărturisește Cristina Croitoru. 

 

Și cum tot mai multe femei renunță pentru totdeauna la cântar, atunci când decid să dea jos kilogramele în plus, am provocat-o pe Cristina Croitoru să ne dezvăluie dacă are acasă un cântar. „Da, sunt adepta cântarului, pentru că arată greutatea exactă! Am slăbit cu 10 kg”, ne-a spus interpreta.

Am fost curioși să aflăm și cum se simte Cristina Croitoru cu noul statut – de Doamnă, la care interpreta ne-a dezvăluit: „Mă simt  foarte bine! De fapt, mă simt așa cum a fost și până la nuntă, pentru că pot spune și eu cum spun alții –  după nuntă nu se schimbă nimic, dacă relația fost frumoasă până la căsătorie, ea rămâne frumoasă și după!”

2014 a fost un an bogat, atât din punct de vedere al realizărilor profesionale, cât și a celor personale. „Prioritățile mele nu s-au schimbat: pe primul loc este familia și deja apoi – cariera. În curând, voi lansa o piesă nouă. Am multe proiecte pentru anul care a început, iar despre noi membrii în familia noastră – va fi deja cum va vrea Domnul!”, ne-a mai spus Cristina.

Îi urăm succese și în 2015!

Foto: Arhiva Personală, sergiubirca.com, vitaliecrudu.com

Distribuie articolul: