Se spune că relația dintre doi oameni se schimbă radical după căsătorie. Poate adevărat, însă nu și pentru Cristian Croitoru, căsătorită de câteva luni cu Alexandru Celcinschi. Artista și-a pus pirostriile în noiembrie, anul trecut, iar noi am fost curioase să aflăm cum e să fii soție, ce viziuni are despre bărbați și când planifică să aducă un nou membru în familie.

Cum s-a schimbat viața ta după căsnicie?        

După căsnicie relația mea cu soțul meu nu s-a schimbat deloc – cum a fost așa și este. Sper să rămână la fel de frumoasă tot timpul.

Ce înseamnă pentru tine de fapt căsnicia, schimba ea ceva într-o relație?

De fapt, o relație dacă e frumoasă până la căsnicie, rămâne e frumoasă și după. Dacă se schimbă ceva într-o relație? Cred că da, pentru că apare mai multă seriozitate, mai multă răspundere pentru că soțul și soția sunt deja mai mult unul pentru altul, sunt o familie ce își planifică viitorul împreună.

Cristina Croitoru

Foto: Facebook.com/VictorDetto

Ce apreciezi cel mai mult la un bărbat, inclusiv la soțul tău?

Apreciez cel mai mult la un bărbat educația și respectul față de o femeie pentru că dacă bărbatul respectă femeia relația are un viitor frumos. Mai departe, apreciez simțul umorului pentru că eu sunt o fată care foarte mult iubește să glumească și, respectiv, am nevoie de un bărbat la fel de amuzant.

Care lucruri le detești la un bărbat și nu ai putea să le accepți niciodată?

Nu aș putea accepta niciodată la un bărbat gelozia.
11150562_822001297854379_1928502380071410851_n

Foto: Facebook.com/VictorDetto

Cine ar trebui să fie lider într-o relație?

Știi cum se spune bărbatul este capul familiei, iar femeia este gâtul? În ce parte se întoarce gâtul acolo se întoarce și capul. Eu cred că în primul rând între doi oameni trebuie să fie înțelegere și egalitate, dar pentru că bărbații sunt bărbați ar fi trebuit să-i ascultăm și dacă nu suntem de acord să facem așa cum știm noi.

Ce face soțul tău atunci când tu ești supărată?

Eu sunt foarte supărăcioasă de fire, dar soțul meu știe cum sa facă ca să-mi treacă supărarea mai repede, el mă face să zâmbesc, îmi organizează fel de fel de scamatorii și atunci îmi vine zâmbetul pe față – începem sa ridem și uit de toate supărările

10982006_821999327854576_7565945159566898315_n

Care sunt cele mai importante acțiuni pe care femeile ar trebui să le ia în calcul pentru a păstra relația sau căsnicia?

Eu cred că încrederea unul în celălalt, gelozia strică orice relație. Dacă ai încredere în soțul tău, iar în familie persistă înțelegerea atunci relația poate dura o viață.10489824_705750352823655_3907387484871585882_n
 Ce e mai important pentru tine, cariera sau familia? 

Familia. Cariera azi este mâine poate să nu mai fie, iar familia este pentru toată viața.

Când te vezi în calitate de mamă și câți copii îți dorești?

Îmi doresc doi-trei copilași, iar în calitate de mamă cred că mă văd în viitorul apropiat.

Mesaj final pentru citoarele PentruEa.md

Cred că nu sunt eu cea cu o experiență mare ca să pot da sfaturi femeilor, dar știu sigur că noi femeile trebuie să ne iubim să ne respectăm și atunci o să ne iubească și cei din jur!