De câțiva ani, Christina Aguilera, devenită mămica singură, avea probleme cu greutatea. La început era mândră de noile sale forme și multă vreme s-a împotrivit “sfaturilor de bine” venite din toate părțile. Până la urmă, fiind totuși mereu în lumina reflectoarelor, Christina a luat măsuri. Drastice, ar spune unii, dacă luăm în considerare faptul că a reușit să dea jos circa 22 de kilograme, ajungând să cântărească în prezent 48 de kilograme, conform ContactMusic. Apropiați ai vedetei au spus că mare parte din kilograme s-au topit după ce cântăreața a renunțat să mai mănânce la restaurant, alegând să ia masă acasă.

Juratul emisiunii Voice afișează în prezent o siluetă aproape de cea pe care o avea la lansare, când era și mult mai tânără, practic, o adolescentă. Schimbarea a intervenit în numai trei luni, și nu a fost una care să nu implice eforturi, vedeta fiind nevoită să facă din fitness o rutină, notează Ziare.com.

Cu toate acestea, întrebată fiind ce ar alege, la finele unei zile grele, să facă sport sau să petreacă timp cu copilul sau, vedetă a spus că nici nu se pune problema, că alegerea de a sta cu fiul său e una firească. Christina e mamă unui băiat de cinci ani, Max Liron, însă nu mai formează un cuplu cu Jordan Bratman, tatăl acestuia.

Sursa foto

Distribuie articolul: