După victoria de la Campionatul European de Fotbal și confirmarea faptului că se află într-o relație cu o americancă, Cristiano Ronaldo îi dedică tot mai mult timp unicului fiu. În acest weekend, cei doi au petrecut timpul împreună de minune!

Fotbalistul portughez a decis să i se dedice doar fiului în acest weekend. Așadar, ceea ce și-au propus să facă cei doi, mai întâi, a fost să testeze noul „monstru” pe 4 roți din garajul lui Cristiano. Vorbim despre noul Bugatti Veyron de culoare neagră, care poate atinge o viteză de peste 400 de km/h și l-a costat pe fotbalist exact 1,2 mln de euro.

Cristiano Ronaldo și-a facut în dar o super mașină în valoare de 1,2 mln de euro (Foto)

My prince love the carr ahahhaha.

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

După o plimbare cu mașina, timp în care au mâncat înghețată și au mers la plajă, Cristiano senior și Cristiano Junior au decis să facă sport și, astfel, să ardă caloriile desertului.

Cine e focoasa blondă care i-a răpit inima lui Cristiano Ronaldo (Foto)

Ice cream time ☀️👌

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Printr-o postare video distribuită pe Instagram, celebrul fotbalist dovedește din nou că se preocupă de forma fizică a unicului său fiu. Juniorul și-a exprimat deja dorința de a deveni goalkeeper, iar tatăl nu poate decât să spere că fiul său va urma aceeași cale!

Cristiano Ronaldo: „Am devenit tată la 25 de ani, iar fiul mi-a schimbat modul de gândire!”

💪🏽🇵🇹

A video posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: