Foarte curând, fotbalistul Cristiano Ronaldo, de 32 de ani, va deveni tată pentru a patra oară. Jucătorul de fotbal petrece tot mai mult timp cu partenera sa, modelul de 22 de ani, Georgina Rodríguez, care este în a opta lună de sarcină.

Ei doi, împreună, și fiul cel mai mare Cristiano Jr., au atras privirile la ceremonia care a avut loc luni seara. În legătură cu astfel de evenimente, iubita sportivului iese rareori în public, dedicându-și timpul pentru treburile casnice și pentru creșterea celor trei copii ai lui Ronaldo. Cu toate acestea, Georgina nu a putut să evite ieșirea în public alături de fotbalist la Gala de la Londra, unde, pentru al doilea an consecutiv, Cristiano Ronaldo a primit premiul The Best, acordat celui mai bun fotbalist.

Citește și: Cristiano Ronaldo și-a vândut un Balon de Aur pentru a le împlini visul copiilor bolnavi

cristiano1

Ronaldo și moștenitorul său erau în costume clasice, iar Georgina a atras privirile printr-o rochie realizată dintr-o țesătură din bumbac ușoară și fină. Ea este prima femeie din viața lui Ronaldo pe care acesta a lăsat-o însărcinată, ceilalți trei copii ai fotbalistului sunt de la mame surogat.

cris

Citește și: Cristiano Ronaldo se va căsători cu Georgina Rodriguez în 2018!

Cristiano, recunoscut ca cel mai bun jucător de pe planetă. La acest titlu au mai pretins și vechii lui concurenți – Lionel Messi și Neimar.

????????? 'The Best FIFA Football Awards 2017' ? ???????

Sursa foto: cosmo.ru