Despre fustele scurte ale jurnaliste s-a vorbit mult chiar și în Parlament, ca să nu mai zicem de rețelele de socializare. Rugat să se pronunțe asupra acestui subiect, Cristian Saulea, expert în comunicare a ținut să-și spună părerea în calitate de bărbat, dar și de specialist în PR. Iată până unde ar trebui să ajungă limitele, după Saulea.

„Dacă e să vorbesc din postura de bărbat – bucură ochiul, nu pot nega acest lucru. Însă dacă e să mă pronunț obiectiv, atunci voi spune că totul e frumos în limita decenței, chiar și fustele scurte sunt frumoase dacă sunt decente. Nu trebuie să exagerăm nici la capitolul extravaganță”, a precizat specialistul în PR în cadrul emisiunii Alb&Negru pe la UNIMEDIA.

 

„E impostant ca aceste jurnaliste să-și facă bine meseria, e important ca atunci când pleacă de la Parlament și merg în redacție să nu umple media cu știri despre certuri, scandaluri și alte porcării. Poate pe alocuri este vorba și despre politica posturilor TV care permit așa ceva sau chiar încurajează asemenea imagine”, a mai declarat invitatul Elenei Robu.

PentruEA precizează: Cristian Saulea este licenţiat în comunicare la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării a USM şi la Institutul de Ştiinţe Informaţionale şi Comunicare din Bordeaux, specialist în comunicare şi PR.

Distribuie articolul: