Indiferent de vârstă și de „amprentele” timpului, o femeie întotdeauna trebuie să arate cel mai bine. Este frumos să vezi doamnele trecute prin griji și probleme, care știu să se folosească de produsele cosmetice, cu ajutorul cărora își mențin farmecul și naturalețea. Etalonul frumuseții – Spophia Loren ne-a lăsat „moștenire” o cremă-mască ce ne poate ajuta să fim mereu tinere și frumoase.

Pentru a „împrospăta” pielea și a netezi ridurile, nu este neapărat să recurgem la proceduri cosmetice serioase. Putem încerca o metodă simplă și eficientă, o cremă anti-îmbătrânire care a transformat tenul actriței Sophia Loren, în unul de bebeluș.

Ingredientele acestei creme sunt simple, dar acțiunea lor – foarte puternică!

Baza cremei este gelatina. Dacă ai pielea feței uscată, amestecă o linguriță de gelatină și 100 ml de smântână. Pentru un ten normal și combinat – trebuie să amesteci proporții egale de gelatină și lapte. Pentru a face o mască pentru tenul gras, se amestecă gelatină și iaurt.

Amestecul rezultat trebuie pus la frigider pentru 5 ore, gelatina se va dizolva complet și se va răci în acest timp. După care vei pune acest amestec într-un blender, vei adăuga o linguriță de ulei de măsline, o linguriță de miere și o lingură de vin alb sec. Apoi vei pune crema într-un vas de sticlă. Acesta este un produs minunat anti-îmbătrânire, care poate fi ținut pentru o perioadă mai lungă de timp, în frigider.

 

Această cremă-mască trebuie aplicată la fiecare două zile, timp de 15 zile. După un curs de măști de două săptămâni, vei face o pauză de alte două săptămâni, apoi o vei aplica din nou. Masca va curăța pielea; 15 minute sunt suficiente pentru ca aceasta să-și facă efectul. Spală masca cu apă calduță, apoi aplică o cremă hidratantă. Masca Sophiei Loran îți va tonifia fața și te va scăpa de pungile de sub ochi.

Încearc-o, vei vedea că are efect!

Sursa: takprosto.cc

Distribuie articolul: