Într-un interviu pentru un tabloid britanic, Domnica Cemortan a dezvăluit că s-a sărutat cu căpitanul navei Costa Concordia, dar insistă că lucrurile nu au mers mai departe decât atât. Ea a recunoscut că în noaptea scufundării navei, cei doi s-au sărutat pasional, dar nu au întreţinut relaţii sexuale. Mai mult decât atât, Domnica spune că bagajul săi, găsit în cabina căpitanului, a fost plasat acolo temporar, până i-ar fi fost alocată o cabină proprie. Aceste declarații, dar și altele, au fost publicate duminică de cotidianul britanic Daily Mail, într-un interviu cu tânăra moldoveancă. 

În același interviu, Domnica Cemortan își justifică poziția: „Atâtea prostii s-au scris despre mine, încât acum cred că trebuie să-mi apăr reputația. (…) Da, am fost atrasă de căpitanul Schettino și el în mod clar a fost interesat de mine. Recunosc că mi-a picat tronc la inimă pentru că arăta foarte bine și era fermecător.”  

„Odată mi-a spus că le am pe ambele: sunt deșteaptă și frumoasă. Care femei n-ar vrea să audă astfel de cuvinte – mai ales că pe navă erau atâtea femei mult mai frumoase decât mine? Știam că mă place și eram flatată de atenția lui. Era întotdeauna respectuos cu mine cât am fost parte din echipă, dar din momentul în care am venit ca pasager, lucrurile erau de altă natură. Cred că probabil am fi ajuns în pat, până la urmă, dar nu am mai ajuns să aflu din cauza naufragiului”, adaugă tânăra. 

În același timp, Domnica spune că în opinia ei, totul a fost un accident: „Îmi pare rău că au murit atâția oameni. A fost un accident tragic și oamenii caută pe cine să dea vina. Poate că a fost o eroare umană, poate că a fost căpitanul responsabil într-un fel sau altul, nu știu. Pentru mine, a fost mai mult ca și cum mă aflam într-un loc nepotrivit, la un moment nepotrivit.” 

Vasul de croazieră Costa Concordia a naufragiat pe 13 ianuarie 2012, după ce s-a apropiat prea mult de ţărmul Italiei şi s-a lovit de o stâncă. 
 
Tragedia acestui naufragiu încă inexplicabil a fost ecranizată de canalul TV National Geographic, într-un documentar. Filmul va fi difuzat în premieră pe canalul National Geographic Channel în 29 februarie, de la ora 22.00. Potrivit anunțului făcut de postul de televiziune, vor fi prezentate interviuri cu pasagerii şi înregistrări video inedite cu dezastrul maritim, soldat până acum cu 17 morţi.

Distribuie articolul: