Dacă sunteți pasionate de prepararea bucatelor din aluat, această rețetă cu siguranță că va fi pe placul vostru și al familiilor voastre. Vorbim despre coșulețele din aluat foitaj sau obișnuit, care se coace prin două metode mai puțin tradiționale și pot completate de orice tip de umplutură.

Coșulețele care se vor prepara la fel ca în tutorialul video de mai jos, nu au nevoie de cupe speciale pentru copt și, cel mai important, se pot pregăti cu umplutură atât sărată, cât și dulce, în funcție de tipul evenimentului. Este important să aveți doar o tavă obișnuită și curată, pentru prepararea cupcake-urilor și suficient aluat.

Prima metodă. Aluatul foitaj cumpărat sau pregătit acasă va fi întins într-un strat nu prea subțire, va fi tăiat în formă de cercuri, aceste cercuri din aluat fiind amplasate deasupra fiecărei adâncituri din tavă (suprafața lor se va unge cu ulei). Aluatul plasat pe tavă într-o asemenea poziție se va introduce într-un cuptor preîncălzit la temperatura de 180 grade Celsius, pentru o perioadă de 12-15 minute.

fwe

Pentru că sunt grele, capetele prăjiturilor „biscuit balls” din aluat se vor lăsa în jos și se vor coace anume așa, voi obținând, în schimb, niște coșulețe cu interiorul liber, care poate fi umplut cu orice compoziție. În asemenea coșulețe se pot prepara și ouă pregătite la cuptor.

Coșulețele de desert pot fi umplute cu fructe, cremă sau amestecuri din brânză dulce. Pentru preparara bucatelor sărate din aceste coșulețe de foitaj, va trebui să coaceți aluatul în mod similar, după care – să-l umpleți cu salată, carne, verdeață și pireu de cartofi.

A doua metodă: Aluatul întins bine și rotund se va coace între rândurile adânciturilor tăvii, pentru 10 minute, la fel ca în tutorial. În engleză, respectivele coșulețe mai sunt cunoscute și după denumirea de „taco bowls”. Pentru ele, puteți pregăti de asemenea orice fel de umplutură vă este pe plac.

vgvdf

Sursa: Allrecipes

Foto: captură video

Distribuie articolul: