Cele mai populare destinaţii de vacanţă ale vedetelor de la Hollywood rămân Florida şi Hawaii. Iată unde au ales să se relaxeze pe malul mării Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Doutzen Kroes şi alte femei frumoase şi celebre, potrivit viva.ro. Dacă Britney Spears și Jennifer Lopez au preferat varianta “mers la piscină” (prima în California, iar a doua în Florida), Vanessa Hudgens şi Jada Pinkett Smith s-au zbenguit în valurile oceanului Pacific şi s-au bucurat din plin de superbele plaje din Hawaii. La 41 de ani, Jada, soţia lui Will Smith, arată foarte bine, având un corp super-fit, care poate rivaliza oricând cu cel al unei puştoaice.

Super modelul Victoria’ Secret, Doutzen Kroes, s-a răsfăţat împreună cu familia pe o plajă din Miami, loc ales şi de frumoasa actriţă Nina Dobrev. Aceasta însă a preferat să petreacă timpul la plajă cu buna sa prietenă Julianne Hough, făcându-şi una alteia părul şi stând de vorbă ca între fete.

 

 

Cât despre Jessica Alba, arată cu adevărat fericită în vacanţă petrecută alături de soţul său si cei doi copii în staţiunea St Bart’s. În topul preferinţelor vedetelor în materie de costume de baie rămâne şi anul acesta costumul format din două piese.

Sursa: Viva.ro, Foto: Hepta 

 

Distribuie articolul: