Și-au luat sanie și cal și se pălimbă cu ea împreună cu toată familia! Costi Burlacu și Corina Țepeș cântă „Sanie cu Zurgălăi” din trăsura cu cal pe care au găsit la stațiunea montană une-și petrec vacanța de iarnă. Vedeți imagini cu interpretul Costi Burlacu pe post de căruțaș.

Costu cu trasura

Costi si Corina

„Vacanța pe care am așteptat-o demult într-un cadru bucovinean absolut fantastic. Tot aici este și căsuța cu povești pe care tati i-a făgăduit-o Smarandei”, a scris pe contul său de Facebook artista, făcând aluzie la ultima realizare muzicală a lui Costi Burlacu împreună cu fiica lor, Smaranda.

Casa de Poveste

„E perioada în care dăruim și primim cadouri. Sunt zilele în care ne dorim să fim alături de cei dragi, să ne ducem cu gândul în copilărie și să ne transpunem într-o lume de poveste. Eroul nostru este – Moșul. Fie Moș Nicolae, fie Moș Crăciun sau oricare alt Moș, am vrea ca fiecare să se regăsească în mod individual în această melodie și să vă întrebați cine de fapt e Moșul, iar dacă nu vă apare niciunul în vis, încercați chiar voi să fiți Moșul”, a declarat Costi Burlacu odată cu lansarea videoclipului „Căsuța cu Povești”.

Foto: Facebook.com