Cuplul de scenă și de viață Costi Burlacu și Corina Țepeș au celebrat dragostea aseară, în cadrul unui spectacol extraordinar la Palatul Național “Nicolae Sulac”. Culoare, surprize și multă energie – asta au transmis artiștii care au dat publicului tot ce aveau mai bun și au cules cele mai mari onoruri – aplauzele necontenite. Urmăriți un reportaj foto și video de la eveniment.

În debutul concertului sala plină a Palatului aștepta să savureze fiecare melodie, și au făcut-o, cântând alături de interpreți până și piesele proaspăt lansate. Dacă interpretul a apărut pe scenă la câteva clipe după ce au răsunat primele acorduri, Corina a preferat să-și facă apariția din sală și să-i surprindă pe spectatori prin talentul și culoarea vestimentară adusă în scenă.

 Costi Burlacu

Corina Tepes

Costi si Corina

Precum au promis, Costi și Corina au lansat în cadrul concertului cu genericul „de Dragobete” mai multe piese noi, printre care o melodie în limba rusă cântată de Corina Țepeș, un câtec civic, despre Noroc, interpretat de Costi Burlacu și un duet, scris de Georgeta Voinovan.

 Costi Burlacu

Costi si Corina

Corina Tepes

Prezentă la eveniment, ministrul Culturii Monica Babuc, care este și consăteanca artistei Corina Țepeș, a ținut să-i felicite pe interpreți pentru prestația scenică și să-i asigure pe cei prezenți în sală că asistă la un fenomen extraordinar, numit Costi Burlacu și Corina Țepeș.

 Dansatori

Corina Tepes

Costi Burlacu

Publicul a cântat alături de interpreți fiecare melodie, a aplaudat necontenit, iar la sfârșit nu a plecat până nu a primit promisiunea lui Costi și Corina că îi va da întâlnire cât de curând la un nou concert. Astfel, Corina țepeș a declarat: “Dragii noștri, foarte curând venim cu o surpriză deosebită, realizată în colaborare cu Orchestra Lăutarii, dirijată de maestrul Nicolae Botgros”.

Costi si Corina

Distribuie articolul: