După cinci ani de când nu a mai adus publicului ceva nou ca și solist, Costi Burlacu revine cu o melodie lentă, de dragoste, intitulată „Noapte bună”. Autorul muzicii și al versurilor este chiar interpretul, orchestrația și mixul aparținându-le lui Sandu Gorgos și Sergiu Teacă. „Absent de pe piața muzicală nu am fost deloc”, declară Costi. “Ba mai mult, au fost niște ani foarte activi, când am reușit să creștem mult, să compun piese valoroase și să realizăm albumul și concertul nostru cu duete la Palatul Național. Toate eforturile s-au canalizat pe duetele cu Corina și pe activitatea ei solo. A venit și rândul meu”, mai spune interpretul pentru revista noastră.

Despre piesă, Costi Burlacu povestește că a fost compusă în timp record: “Fiind la pian, atât muzica, cât și textul au curs parcă de la sine. Uneori, întorc un vers pe şapte fețe și caut o combinație de note câteva luni, acum așa a fost să fie.”

Piesa va avea şi un videoclip

Întrebat dacă planifică și o producție video pentru melodie, artistul ne-a spus că deja a dat piesa unui regizor și așteaptă de la el ideile pentru viitorul clip „Noapte bună”. „E prea frumoasă ca să o las deoparte, o vom promova intens pe la posturile de radio și bineînțeles, vom face și un videoclip. Abia aștept să văd ce-mi va propune regizorul”, a deschis parantezele Costi.

În cei cinci ani de când nu a scos nicio piesă solo, Costi Burlacu și-a orientat eforturile de creație și muncă spre duetele cu soția și partenera sa de scenă, Corina Țepeș. „Primul duet a fost ca o glumă. Am continuat pentru că publicul ne-a cerut-o. Așa am ajuns să scoatem pe piață un album complet cu duete și să realizăm concertul la Palatul Național acum doi ani”, mai spune Costi Burlacu.

Distribuie articolul: