Are 37 de ani, iar felul în care arată întrece orice așteptare. Frumoasa soție a lui George Clooney este avocată de meserie, iar acest statut a făcut-o să se gândească la modul serios asupra felului în care arată. Cert este că acest lucru îi reușește de minune, iar frumusețea tenului său este meritul cosmetologului său personal, Carmen Salvatore. Anume ea o ajută pe Amal să posede un ten neted, ferm și cu aspect natural. Ce secrete de îngrijire împărtășește doctorul, aflați mai jos.

Atunci când vorbeșe despre tenul lui Amal Clooney, doctorul Carmen Salvatore spune cu încredere: avocata nu a folosit niciodată botox. Salvatore studiază toate modalitățile posibile de întinerire a tenului deja de câțiva ani, iar rezultatele sunt vizibile pe fața soției lui George Clooney. Grație tehnicilor sale de întinerire, Carmen este așteptată la Milano, Londra, Moscova și chiar în Dubai. Aceasta posedă chiar și o clinică privată în italia. 

Metodologia sa de îngrijire a feței presupune folosiea produselor cosmetice și a aparatajului de întinerire. Salvatore are grijă de felul în care pacientele sale se alimentează și a scris chiar și o carte despre alimentația frumuseții. Cel mai important principiu al doctorului este să nu facă rău. 

Care sunt cele mai importante reguli de îngrijire a tenului?

„Printre cele mai importante practici se numără curățarea zilnică și hidratarea. Așa, nicio oboseală nu-și va lăsa urma pe fața ta. Hidratarea este necesară în special în perioada rece a anului, dar și vara, după expunerea la razele solare. Pielea noastră are mare nevoie și de vitamine pe care nu le consumăm de fiecare dată prin alimentația corectă. Apropo, oricât de mult v-ar plăcea o cremă, trebuie să o schimbați periodic. La fel veți proceda și cu vitaminele. Puteți consuma beta-caroten până vara și acid hyaluronic – toamna. Dacă aveți o piele uscată, consumați vitaminele A, C, E, complexul de vitamine din grupa B și antioxidanți, care sunt eficienți în lupta cu semnele de îmbătrânire”, spune Carmen.

Ce vitamine trebuie să consumăm primăvara?

„În timpul primăverii, în organism se resimte un deficit simțitor al vitaminelor de bază: A, C, D, B, E. Vitamina A poate aduce pielea la o stare normală, după șocul prin care a trecut în timpul iernii. Fără vitamina D, vor avea de suferit părul și unghiile, iar fără vitamina E, veți simți că nu aveți energie. Vitaminele din grupa B vor asigura suficient oxigen țesuturilor. Pentru sănătatea pielii, este obigatorie și detoxifierea organismului”, declară cosmeticiana. 

Protecția solară

„Este foarte important să vă apărați pielea de lumina solară. Aceasta îmbătrânește. Este important ca periodic, să efectuați proceduri la aparatele LED și Citolift, care nu aduc niciun pericol pentru piele. Primul stimulează producția de colagen, iar al doilea – hidratează intens și hrănește pielea”, a mai declarat Carmen Salvatore.

Foto: marieclaire.co.ukhealth.howstuffworks.compalace.it

Sursa: Woman