Urmează tradiția de familie și vrea să-și întreacă generațiile ce-l preced în măiestria viorii. Cristian Botgros, fiul lui Corneliu Botgros și al Adrianei Ochișanu, este mândria părinților, iar tatăl său declară că încearcă să-l îndrume de fiecare dată pe calea corectă.

„Cristi studiază, are un program mult mai încărcat decât al meu. De dimineață are vioara, pianul și teoria, după ora 14:00 este la obiectele generale, apoi seara iarăși mai exersează, practic e prins toată ziua”, povestește Corneliu.

Cornel si Cristi

CristianDespre o iubită a feciorului, Corneliu declară: „Deja este altă fată prietena lui, e o vârstă când trebuie să cunoască multe. Eu îl susțin, dar îl și îndemn să fie foarte precaut”.

Întrebat cât de des se vede Cristi cu mama sa, Adriana ochișanu, Corneliu Botgros ne spune: „Cu mama sa se vede, mai ies împreună, la o cafenea sau în oraș, în rest el e foarte ocupat, ne vedem doar dimineața și seara. Eu ma bucur că el învață foate bine, cu matematica în cazul muzicanților e mai greu, dar el se descurcă și cu asta”.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: