În premieră, Corneliu Botgros recunoaște că ultimii doi ani din căsnicia cuplului Ochișanu-Botgros au fost plini de tensiuni și nu s-au meritat. Iată cum se simte acum artistul, după divorț, și care a fost cea mai importantă lecție pe care acesta i-a dat-o pentru viață.

Nu sunt eu primul și nici ultimul. Nu e o perioadă prea strălucită, fiecare depășește diferit această situație. În cazul meu păriunții, copilul, dar și prietenii au fost cei care m-au susținut cel mai mult. Important este să vedem partea pozitivă din divorț. Partea frumoasă pentru mine este că am un băiat talentat, ascultător, inteligent și foarte matur la ai săi 15 ani. Eu pot doar să-i mulțumesc Adrianei pentru un asemenea fecior, dar și pentru ceea ce am lăsat de-a lungul anilor de colaborare împreună, adică piesele frumoase care au devenit șlagăre”, spune Corneliu în cadrul unui interviu acordat pentru UNIMEDIA.

Ochisanu Botgros si Lautarii

Despre faptul că vioristul i-a interzis Adrianei Ochișanu să cânte o bună parte din melodiile compuse de el, Corneliu declară: „Au fost 30 de piese pe care le-am interzis, melodii personalizate: „Mustața socrului meu”, piele legate de „Lăutarii”, însă sunt mult mai multe melodii pe care ea chiar le cântă. Păcat că nu le cântăm împreună, altfel le primește publicul”, mai spune instrumentistul.

Cornel si Adriana

Nu citește comentariile și nu ia în cap toate vorbele răutăcioase și tendențioase care se spun despre ei: „Încerc să fiu mai rece. Nu mai comunicăm cu fosta soție, poate doar când e vorba de fiul nostru. Sper să vină un moment când vom sta în trei la o masă, asta va fi un exemplu frumos pentru Cristi, care sper mult să nu ajungă la un asemenea pas în viață. Astfel, poate revenim la o stare de până la nuntă, să fim prieteni, pentru copil, iarăși. Nu știu nici dacă mai putem colabora muzical, v-aș minți în orice caz. Sunt regrete, nu contează cine greșeste pentru că într-un divorț, vina este a ambilor. Regret doar deciziile mele, cele 50 la sută. S-a rupt dar nu știu când, e un sfârșit logic, au fost 15-17 ani frumoși, până la urmă”, mai recunoaște Corneliu.

Întrebat ce sfat le-ar da familiilor care simt că sunt la un pas de divorț, Corneliu Botgros le-ar spune: „Atunci când simți că nu se mai poate, nu trebuie să te chinui sau să chinui partenera, ca să mai refaci ceva. La noi a durat doi ani, doi ani în care deja simțeam că nu se mai poate – e pierdere de timp, de nervi și de sănătate care nu se merită”.

Distribuie articolul: