Invitat, vineri, în studioul UNIMEDIA, instrumentistul Corneliu Botgros a mărturisit și ce crede cu privire la bărbații și femeile din Republica Moldova. În opinia sa, femeile din țara noastră arată foarte bine, comparativ cu cele din alte țări și s-au emancipat cu vehemență, alegând independența financiară și funcțiile-cheie. Ce spune Corneliu Botgros despre bărbați, aflați mai jos.

Femeilor din Republica Moldova nu le lipsește, practic, nimic. Poate că prea multe au. Uneori, mai urmăresc, la semafor, mașinile din stânga și dreapta și văd că tot mai multe femei sunt la volanul unor mașini foarte scumpe. 

Îmi închipui așa un caz: cum ar putea un băiat simplu, modest, să se apropie de o domnișoară care coboară dintr-un Mercedes sau dintr-un BMW și să o invite la un ceai?! 

Cam se schimbă lucrurile la noi, iar femeile sunt foarte emancipate. Peste tot, posturile-cheie se află în mâinile femeilor. Iar tendința aceasta ia amploare. Fetele vor să fie independente din punct de vedere financiar și să nu depindă de bărbați. Se cam feresc bărbații de asemenea femei: sunt foarte elegante, „scumpe la văz”. Ți-i frică să te apropii de ele, te gândești că n-ai să faci față.

Fetele noastre, dacă e să analizăm cum arată atunci când merg pe stradă, se îmbracă foarte frumos, cu gust, sunt foarte elegante comparativ cu cele din alte țări. 

Bărbaților din Republica Moldova le lipsesc banii și posturile-cheie. Totul s-a comercializat. Toate constau din puterea banului și au dispărut acele criterii și valori care existau odată.

Cândva, fetele fugeau de la bărbații lor bogați, ca să trăiască cu cei săraci, care le erau dragi. Povești. Nu mai există așa ceva, cred eu. Nu mai e cum era, iar bărbații nu mai sunt atât de puternici la fel cum erau odată tot din cauza banului. Când nu au atâția bani la dispoziție, ca să poată întreține o relație frumoasă, bărbații refuză din start și caută ceva pe măsura lor. Așa este”, a mărturisit instrumentistul.

Distribuie articolul: