Muzica i-a unit, ea le cântă dragostea zilnic, îi face mai puternici, îi iartă și îi ceartă, din ea s-a născut un boboc de fată, iar familia lor, a Corneliei și a lui Marcel Ștefăneț e, prin muzică, mai puternică. Am aflat de la Cornelia cum Marcel i-a cerut mâna și cum a evoluat de atunci relația lor de dragoste.

Fiorii cererii

„În momentul în care am fost cerută în căsătorie am simțit ca s-a oprit lumea în loc, eram doar noi doi… și marea. Chiar dacă valurile ne legănau ușor, eu amorțisem de emoție și probabil abia de mai respiram. S-a întâmplat totul pe un iaht, în largul Mării Negre. E pe bune un moment în care mi s-a oprit pulsul și am simțit că nu pot trăi de aici încolo nicio clipă fără omul din fața mea, alesul inimii! Evident că am răspuns „DA”, fără ezitare!!!”, își amintește cu emoții Cornelia.

Savoarea logodnei

„Probabil după prima întâlnire, cererea în căsătorie a fost momentul pe care cuplul nostru nu-l va uita niciodată. Intensitatea emoțiilor era foarte mare. După ce am fost cerută și am răspuns afirmativ, au venit câțiva prieteni dragi, cu care am împărtășit cele mai memorabile momente pentru cuplul nostru. De atunci marea a devenit cea mai bună prietenă și muza care ne aduce multe lucrări inspirate an de an”, ne-a mai declarat Cornelia.

Sănduța adună acum toate amintirile

„Au urmat câteva luni intensive în care am pregătit până în cele mai mici detalii nunta noastră – următorul eveniment de nuitat pentru cuplul nostru. Am avut o nuntă de poveste, cu multe flori, cu un decor minunat, plină de oameni zâmbitori și dragi nouă și, desigur, unde dragostea plutea în aer. Cu anii sentimentele noastre au devenit și mai puternice, s-au intensificat și mai mult după apariția Alexandrei, care adună acum toate amintirile noastre și ne întreabă despre toate cum au fost. Tot ce știu e că o relație trainică se clădește pe multă dragoste!”, a mai spus artista pentru EA.md.

Vezi și: Cerere în căsătorie inedită la Paris! Olga: „Ceea ce am trăit a depășit așteptările mele”

Foto: Facebook.com/KorneliașiMarcelȘtefăneț; Fashion Guide; VipStudio.md; EA.md