Cornelia Ștefăneț a fost invitata Liliei Lozan la emisiunea „Într-un cuvânt despre...”. Artista a vorbit despre perioada când făcea parte din formația Millenium, despre începuturile relației cu Marcel, dar și despre rolul de mamă.

Cornelia Ștefăneț a devenit cunoscută publicului ca fiind frumoasa blondă cu voce blândă din formația Millenium.

„Millenium m-a făcut să fiu foarte responsabilă, dacă am început ceva să duc până la capăt și să fac totul la perfecție. Toate concertele, turneele și interviurile pe care le-am avut cu Millenium m-au călit pentru carieră pe care au muncesc acum acasă. Vreau să rămână doar momente frumoase, pentru că au fost și mai puțin frumoase.”

După perioada Millenium, Kornelia a început colaborarea cu Marcel Ștefăneț cel care urma să îi devină și soț.

Mulți credeau că este o relație imposibilă din cauza diferenței de vârstă, dar ei au demonstrat că iubirea schimbă tot.

„Noi suntem genul de persoane care nu pune accentul pe ce spune lumea, ce scrie în acte, dar pe ceea ce simțim. Atunci când l-am întâlnit pe Marcel am înțeles că el este persoana cu care mi-aș fi dorit să îmi petrec toată viața.

Marcel este de firea lui o persoană romantică, îi place să cucerească și să facă persoana de lângă el să se simtă iubită.”

Cornelia are 26 de ani, iar până la această vârstă a reușit să devină soție, mamă și artistă. Recunoaște că rolul de mamă nu este cel mai simplu, dar „învață din mers”.

Mai multe detalii despre viața de familie și planurile de viitor are artista vezi în video de mai jos.

Vezi și: Cornelia Ștefăneț povestește în exclusivitate #Cummacerut! Vezi detalii inedite din relația cuplului (Foto)