Femeile adoră schimbarea și ea pe ele, mai cu seamă dacă totul este în avantajul femeii. Cornelia Ștefăneț s-a lăsat pe mâna unei bune cunoscătoare în ale potrivirii hainelor și a făcut mici ajustări în garderoba sa. Iată ce ținute o avantajează și care e secretul unui stil comod și care nu trece neobservat.

Sunt o perfecționistă, chiar și în materie de haine

„O femeie încearcă întotdeauna să se reinventeze, să se perfecționeze, chiar și la nivel de stil sau poate uneori anume cu asta începe. Eu sunt o perfecționistă, chiar și în materie de stil și simțeam că am nevoie de o schimbare de imagine și de stil vestimentar! O fi fiind dictată și de vârstă, de tendințe, de anotimp… cert este că am învățat un lucru: atunci când simți că ai nevoie de o schimbare, pur și simplu trebuie să acționezi, fără să mai aștepți prea mult.”

Am tot căutat un stil comod

„Avem noi niște șabloane în cap, de care uneori e foarte greu să ne debarasăm. Ne pare că ne stă atât de bine o piesă vestimentară, pe când această poate doar să fie în dezavantajul nostru. În fine, un ochi dinafară cel mai bine apreciază, chiar dacă la primele comentarii poate nu ești de acord. Ținutele aceștui shooting au fost alese de Diana Ballerini de la FLO, iar eu chiar m-am lăsat pe mâna ei. Am avut o experiență deosebită și câteva ore în care am tot zâmbit, pentru că atunci când te simți frumoasă – radiezi și emani bucurie. Le-aș purta oriunde: în stradă, la repetiții, la interviuri, pentru o cina în oraș cu prietenii, la o cină romantică alături de soțul meu… deci, oricând și oriunde.”

Street style: comod, simplu și stilat

„Pentru orice persoană publică, artist, imaginea este un aspect foarte important. Noi suntem permanent în vizorul publicului, dar și al presei, lumea admiră și critică, apreciază și blamează – fiecare îți poate pune o notă, oricât te-ai strădui să o eviți. Cert este că trebuie să arăți bine mereu, curat, să fii aranjată, ca să poți fi un exemplu demn de urmat; să poți să inspiri și alte femei să se simtă atrăgătoare în orice circumstanțe. Pentru asta optăm pentru haine comode, simple, dar stilate și desigur corect asortate.”

Un magazin poate fi un loc de evadare din rutină

„Trebuie însă să alegi corect locul, dar și consilierul pe ținute. Noi cu Diana ne înțelegem atât de bine, încât și gusturile în materie de haine practic coincid. FLO pentru mine este nu doar un magazin simplu de haine și accesorii – este un loc de evadare de la rutina mea zilnică. Acolo pot merge să beau o cafea, să-mi aleg o ținută pentru orice timp de eveniment am sau, pur și simplu, pot merge pentru a râde mult și cu poftă de viață. Fiți frumoase în fiecare zi, în orice clipă!”

Ținute alese du grijă de la FLO