Trăiesc și cântă dragostea așa cum o simt ei mai bine – Cornelia și Marcel Ștefăneț au lansat recent versiunea în limba română a piesei „Endless Love”. Melodia care în prima variantă a beneficiat și de un videoclip este preferata mirilor pentru primul dans, cel puțin așa ne-a declarat Cornelia.

„Ne bucurăm tare mult ca tot mai mulți tineri aleg anume această piesă pentru primul dans al mirilor!!! Este o plăcere și onoare pentru noi să știm că piesa „Dragoste la nesfârșit” este apreciată și iubită de voi, publicul nostru!”, a scris Cormelia Ștefăneț pe contul ei de Facebook. Interpreta care este și vocea acestei piese a acceptat cu mare drag și versiunea în limba română, asta deoarece textul i s-a potrivit de minune.

Textul în limba română pentru „Dragoste la nesfârșit” a fost scris de Tatiana Postolachi, iar aranjamentul piesei îi aparține lui Sandu Gorgos, mixaj și mastering – Sergiu Teacă. Amintim că Marcel și Cornelia Ștefăneț au lansat la finele anului 2012 piesa „Endless Love” și videoclipul acesteia, fiind primul din cariera celkor doi soți.

Cornelia si Marcel Stefăneț

Citește un interviu recent cu interpreta Cornelia Ștefăneț despre graviditate și sentimentele de viitoare mamă.

Distribuie articolul: