Zilele astea, Corina Țepeș stă mai mult prin saloanele de probă și la repetiții, asta pentru ca în concertul de pe 23 februarie, prestația artistei, dar și imaginea ei să fie una impecabilă. Pentru concert, artista pregătește trei ținute, absolut noi, în ton cu tematica spectacolului. Nouă stiliștii vedetei ne-au deschis cărțile. Vezi cum va arăta una dintre rochiile Corinei din concert.

“Se lucrează chiar zilele astea la ținutele mele din concert, dar și la ale lui Costi, toate asortate, bineînțeles. Colaborez cu designeri vestiți, precum Olga Osoianu, Di Vero, O’Blanc, My London Shop și Victoria Sava, un designer moldovean stabilit la București”, ne-a spus Corina. Din atelierul Victoriei Sava am primit și câteva poze cu una dintre ținutele Corinei, în proces de lucru încă.

Rochie Corina Tepes

La primul concert al soților Burlacu-Țepeș, Corina a schimbat trei rochii, două scurte și una lungă, roșie și cu flori aplicate pe fustă. Interpreta ține mult la imaginea ei, iată de ce are grijă mereu cum apare pe scenă, la TV, la evenimente… “Pentru concertul din 2011 am colaborat cu Salonul de Modă Feodora și cu designerul Janna Berezovski. Am mereu grijă de imaginea noastră, este foarte importantă, mai ales că este concertul nostru, de autor”, ne-a mai declarat artista.

Corina Țepeș concert 1

La concertul din 23 februarie, Costu Burlacu va schimba și el câteva ținute. Unul dintre costume și l-a luat de la București special pentru acest aveniment. Corina ne-a mai declarat că toată imaginea lor va fi, ca de obicei asortată, prin culori, dar și prin intermediul detaliilor: papion, cravată, batistă, pălărie, etc.

Costi și Corina concert 1

Amintim că pe 23 februarie, la ora 18:00, la Palatul Național “Nicolae Sulac” se va ține concertul cu genericul ‘de Dragobete’. Un show live, cu muzicieni de forță, coregrafie inedită, decor și efecte de lumini moderne, multe surprize și multă dragoste – toate aduse în scenă de Costi Burlacu și Corina Țepeș.