Este anul experimentelor muzicale și al duetelor inedite. Corina Țepeș a decis să-și întărească securitatea personală și și-a luat tocmai șase bodyguarzi. Nu e vorba despre o pază de corp profesionistă, ci despre bunii ei colegi din trupa ProBachus, alături de care interpreta a realizat un duet mai deosebit.

Întrebată din start dacă soțul ei nu a fost gelos pentru o asemenea colaborare, Corina a spus: „Costi nu este gelos, din contra, el a salutat inițiativa băieților, pentru că a venit din partea lor, a asistat la înregistrări și s-a dat cu părerea în timpul realizării orchestrațiilor finale”.

Corina Tepes si ProBachus

„Oleg Baraliuc asemnat muzica, textul și orchestrația, noi am îmbogățit-o cu instrumente vii, așa cum ne este caracteristic. Ne-am gândit din start la Corina și chiar am rămas surprinși că a acceptat. Suntem foarte bucuroși de această frumoasă colaborare”, a declarat Vitalie Andrieș în cadrul emisiunii Veranda.

Corina si probachus„Toți băieții din ProBachus au o admirație deosebită pentru Corina, iar colaborări și prietenii au existat dintotdeauna între noi. Am lucrat împreună cu compozitorul în studio, pentru că suntem cu timbre vocale diferite și e foarte greu să găsim o notă de mijloc”, a mai declarat unul dintre haiducii din ProBachus.

„Piesa este o mare provocare, atât pentru ei cât și pentru mine, recunoaște Corina Țepeș, deci noi acceptăm toate criticile posibile. Eu am făcut un duet cu Adrian Ursu, într-un concert la Palatul Național, așa că este un an al duetelor inedite. Și la nivel vestimentar m-am străduit să corespund stilului”, a mai precizat Corina.

Despre stilul piesei, cei din ProBachus nu au decât un cuvânt definitoriu. „E un amalgam de stiluri în piesă, peste 7 intrumente live adaptate melodiei și multe idei originale pe care le-am experimentat. Ne plac duetele, noi ne-am și lansat cu un duet. Era de Ziua Orașului, când am avut o colaborare asemănătoare, apoi am avut frumosul duet cu Aura. Iată că palmaresul se îmbăgățește foarte frumos”, au mai precizat băieții din ProBachus.

Distribuie articolul: