Săptămâna trecută vă anunțam despre faptul că îndrăgita interpretă, Corina Țepeș își lansează primul album de muzică populară. Evenimentul oficial a avut loc în acest weekend, nu la noi în țară, însă, ci în Canada, acolo unde artista, alături de Costi Burlacu, Mihai și Mihăiță Ciobanu au susținut două concerte. Spectatorii au întâmpinat cu drag interpreții moldoveni și au ascultat în premieră piesele de pe CD-ul „Inimă, tu, inimă”.


„Sărbătoarea Dragostei și Familiei”, dar și cea de-a XI-a ediție a Festivalului „Polobocul de aur” au fost marcate cu mult fast la Montreal și, respectiv, Toronto. Surpriza evenimentelor a reprezentat mult așteptata lansare a primului album de muzică populară pe care interpreta Corina Țepeș l-a realizat în colaborare cu nume notorii din lumea muzicii.

Citește și: Corina Țepeș lansează primul album de muzică populară, la care a muncit mai bine de doi ani!

În cadrul spectacolelor au participat și artiștii Mihai și Mihăiță Ciobanu, cei care au susținut un recital deosebit. Totodată, Costi Burlacu și Corina Țepeș au prezentat cel de-al doilea duet ce poate fi regăsit în album. Acesta poartă titlul „Lumea-i bună, lumea-i rea”.

Posted by Ion Rusu on 12 Februarie 2017

Amintim că albumul „Inimă, tu, inimă” conține 14 piese, trei dintre care sunt duete.

Foto: Facebook.com