Cine se dă în scrânciobul „Daria Room”? - asta e întrebarea acestei primăveri, iar bucuria reîntoarcerii la viață și la verde este împărtășită cu noi de celebrul salon de estetică. Interpreta Corina Țepeș aduce primăvara timpurie și o oază de verde viu.

Am găsit primăvara! Am găsit-o la Daria Room!”, a scris Corina pe pagina sa de Facebook. Artista a descoperit primavara timpurie la Daria Room, acolo unde, în așteptarea primăverii, a fost instalat un leagăn viu.

Salonul de cosmetologie și estetică noninvazivă aduce suflul primăverii mai devreme, așa ca să alunge frigul. La Daria Room a aparut un scranciob primăvăratic, iar prima care s-a dat în leagăn este Corina Țepeș. Interpreta afișează o imagine caldă, fresh și se declară încântată de cele care-i ofera uneori clipe de răsfăț, atât de prețioase pentru fiecare femeie.

Menționăm că Echipa de esteticiene Daria Room se pregătește pentru expoziția „Beauty 2018”, desfășurată din 1 și până în 4 martie la Moldexpo. Standul salonului va aduce elemente unice, demonstrații ale celor mai noi tehnologii noninvazive din domeniul esteticii, combinate cu produse cosmetice profesioniste, gată să nă ajute să scăpăm de problemele tenului fără bisturiu.

Vezi și: Esteticiana Daria Room, Tatiana Gavliuc vă prezintă noua gamă de cosmetica „Lab Division Boosters” Pielea ta va radia de fericire (Video)

P